Veikkauskioski

Puola murskasi Hans Backen Huuhkajat 5 – 0

Veikkauskioskin Ranskan EM-kisojen 2016 yllätysjoukkueeksi jo aiemmin nostama Puola antoi myrskyvaroituksen harjoitusottelussa Hans Backen Suomea vastaan. Lukemat 5 – 0 eivät jättäneet sinivalkoisille paljon selittelyn varaa. Puola oli parempi pelin jokaisella osa-alueella, vaikka kotijoukkue lepuuttikin monia ykkösjoukkueensa pelaajista. Huuhkajilla onkin paljon tekemistä, jotta tiistain Norja-ottelusta saadaan parempi tulos.

Huuhkajat eivät tarjonneet Puolalle vastusta

suomi_puola_tappioHans Backen ura Suomen A-maajoukkueen päävalmentajana ei alkanut onnellisten tähtien alla. Backe marssitti kentälle odotetun kokoonpanoon pelijärjestelmällä 4-4-2. Pelin alla Suomen pelaajat ja päävalmentaja puhuivat puolustuspelin tärkeydestä kuin yhdestä suusta, mutta pelisuunnitelma ei toteutunut lauantai-illan ottelussa.

Puola aloitti ottelun vahvasti, mutta alkuun näytti siltä, että Huuhkajat pystyisivät tarjoamaan EM-kisoihin valmistautuvalle kotijoukkueelle kunnon vastuksen. Puola hallitsi palloa, mutta Suomi ohjasi hyökkäykset järjestään laidoille – ja voitti keskityspallot omalla rangaistusalueellaan järjestäen. Sitten vartiointi kuitenkin petti. Vasemmalla laidalla avannut Genk-puolustaja Jere Uronen ei pystynyt peittämään Puolan laiturin keskitystä, ja maalin eteen täysin vapaaksi unohtunut Kamil Grosicki viimeisteli vastustamattomasti Puolan ensimmäisen maalin.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Puola iski toistamiseen. Tällä kertaa maali tuli Suomen pallonmenetyksen jälkeisestä vastahyökkäyksestä, jonka päätteeksi Pawel Wszolekilla oli helppo työ siirtää pallo tyhjään maaliin ohi turhautuneen Lukas Hradeckyn. Vakuuttavasti pelannut – ja kaikki maalipaikkansa kliinisesti käyttänyt – Puola sinetöi ensimmäisen jakson loppulukemat 3 – 0 jälleen Suomen vasemman laidan kautta. Tällä kertaa maalintekijänä oli ensimmäisen maaottelumaalinsa tehnyt Filip Starzynski, jonka vasemman jalan laukaus painui vastustamattomasti Suomen maalin vasempaan nurkkaan. Toinen puoliaika oli kosmetiikkaa, ja loppulukemat 5 – 0 kuvaavat pelitapahtumia harmillisen totuudenmukaisesti.

Puola nousemassa Euroopan jalkapallohuipulle?

Vaikka Hans Backen Huuhkaja-ryhmän suoritus ei toden totta hivellyt silmiä, teki Puola jälleen Veikkauskioskin vedonlyöntiasiantuntijoihin vaikutuksen.

grosicki_em_puolaMuutamaa päivää aiemmin toisen EM-kisajoukkueen, Serbian, voittanut Puolan maajoukkue käytti paikkansa todella kliinisesti ja suurella itsevarmuudella. Joukkueesta löytyy myös leveyttä. Suomea vastaan Puolan avauskokoonpanossa oli vain neljä pelaajaa, jotka avasivat myös Serbiaa vastaan, mikä tietää todella hyvää joukkueen sisäistä kilpailutilannetta ajatellen. Esimerkiksi Euroopan yksi kovimmista maalipyssyistä, Robert Lewandowski, vaihdettiin kentälle vasta noin 60. minuutilla.

Veikkauskioski suosittelee edelleen kaikkia EM-kisavihjeitä etsiviä vedonlyöjiä pelaamaan vetonsa Puolan kautta. Me uskomme Puolan mahdollisuuksin jopa mestaruuteen saakka, mutta pienemmälläkin riskillä voi hakea hyviä pelikohteita. Lohkovaiheessa Puola on varmasti yksi valmiimmista joukkueista heti alussa, sillä joukkueen peli on tällä hetkellä täydellisesti uomissaan. Siitä kertoo jotakin nyt jo viiden ottelun pituiseksi venynyt voittoputki, jonka aikana Puola on voittanut neljä Ranskan EM-kisoihin kesällä osallistuvaa joukkuetta. Ei huonosti. Alla olevasta linkistä voit siirtyä tarkastelemaan EM-kertoimia Betssonilla, joka on hyvä valinta vedonlyöntisivustoksi myös jalkapallon EM-kisavetoihin.

Klikkaa tästä ja katso Betssonin EM-kertoimet