Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet Brasilian GP:hen – Bottas on terästä

Vihjeet Brasilian GP:hen

Aika-ajoissa osuimme melkoiseen jättipottiin pitkävetovihjeissämme, kun nappasimme Valtteri Bottasin uran kolmannen paalupaikan oikein kertoimella 8.00. Mukava lisä pelikassaan, joten itse kisaan voidaan lähteä yhtä rennoin mielin kuin maailmanmestari Lewis Hamilton, jolla ei ainakaan aika-ajoissa tuntunut olevan keskittyminen ihan kunnossa. Koetetaan nyt kuitenkin osoittaa, että rentouden kauttakin voi tehdä hyvän suorituksen – lue vedonlyöntivihjeet Brasilian GP:hen alta!

Ennakko Brasilian osakilpailuun

Brasilian GP starttaa suomalaisittain todella mielenkiintoisista asetelmista: Bottas ajoi Mersunsa siis paalupaikalle, ja Räikkönen aloittaa kisan sijalta kolme, pykälän tallikaverinsa Sebastian Vettelin takaa. Neljännelle sijalle ylsi Red Bullin Max Verstappen. Viidennellä sijalla nähdään loistokautta ajava Sergio Perez, jonka perässä seuraavat Fernando Alonso, Nico Hülkenberg sekä Carlos Sainz Jr.

Poikkeuksellista aika-ajojen tuloksissa on Hamiltonin ja Ricciardon puuttuminen kärkikahinoista. Hamilton täräytti autonsa valliin jo Q1:llä, joten hän lähtee kisaan koko joukon viimeisenä. Ricciardolla ei mennyt juuri paremmin, sillä hänen lähtöruutunsa on lopulta 14. hänen saatuaan kymmenen sijoituksen rangaistuksen. Vedonlyönnin näkökulmasta tämä nostaa samalla kärkiruutujen arvoa – Force Indiat, McLarenin tai Renaultit kun tuskin pystyvät kärkitalleja uhkaamaan.

Yksi mielenkiintoinen pointti kisaan on Mercedeksen loistava vire Brasiliassa viime vuosina. Talli on onnistunut ajamaan maaliin ykkösenä jo kolme vuotta peräjälkeen, joten rata sopii ilmeisesti Mersun vahvalle moottorille erinomaisesti.

Vedolyöntivihjeet illan kisaan

f1-vihjeet-brasiliaLuvassa on todella mielenkiintoinen kisa, jossa riittää tapahtumia molemmissa päissä tulostaulukkoa. Lewis Hamilton ja Daniel Ricciardo tulevat tekemään nopeaa nousua kohti kuuden kärkeä, ja nähtäväksi jää, kuinka vikkelästi nämä kaverit ottavat kärkinelikon kiinni. Ohittaminen on Brasiliassa mahdollista ihan eri tavalla kuin monilla muilla radoilla, joten ainakin palkintopallille molemmilla on kohtalainen mahdollisuus. Kertoimien valossa Ricciardon palkintopallisijoituksesta on annettu lievä ylikerroin – 6.00 – jota kannattaa kokeilla pienellä panoksella.

Toinen vedonlyöntivihjeemme Brasilian GP:hen on Valtteri Bottas. Paalupaikasta huolimatta Bottasin kerroin on edelleen hyvin pelattavalla tasolla, koska Mersu nyt vaan on niin vahva tällä radalla. Jos käännetään asetelmat niin, että Bottas lähtisi viimeisenä ja Hamilton ensimmäisinä, olisivat pitkävedon kertoimet hieman erinäköisiä. Kerroin 2.15 maistuu hyvin.