Veikkauskioski

Valioliigavedonlyönti – miten käy Leicesterin, entä Mourinhon?

valioliigavedonlyönti_leicester
Englannin Valioliigaa on jäljellä enää neljä kierrosta, mutta taistelu mestaruudesta jatkuu. Vaikka vielä muutamia ottelukierroksia aiemmin näytti siltä, että Leicester voittaa liigan lähes varmasti, on Tottenham Hotspurs kirinyt jo viiden pisteen päähän. Viisi pistettä neljässä ottelussa on toki vaikea takamatka, mutta Leicesterillä on edessään kaksi vaikeaa vierasottelua: ensin Manchester United 1. toukokuuta ja viimeisellä kierroksella Chelsea Stamford Bridgellä. Täydellisellä suorituksella Tottenham voi siis edelleen haaveilla mestaruusjuhlista kauden päätteeksi.

Kertoimet Valioliigan voittajasta 2016

Tällä hetkellä pitkävetokertoimet Valioliigan voittajasta 2016 ovat huomattavasti tasaisemmat kuin vielä muutama viikko sitten. Leicesterin voitosta saa parhaimmillaan rahat takaisin kertoimella 1.5, kun taas Tottenham palauttaa rahat kertoimella 2.8. Muita pelikohteita ei enää tässä vaiheessa kannata edes harkita.

Chelsea ratkaisee paljon

Vaikka Chelsean kausi on mennyt alle kaikkien odotusten, on se kuitenkin tiukasti mukana mestaruustaistelussa. Nyt joukkue ei kuitenkaan ole siinä roolissa, mihin viime kausina on totuttu.

Chelsea kohtaa sekä Tottenhamin että Leicesterin vielä kotikentällään loppukauden aikana. Varsinkin Tottenhamilla on Lontoon paikallismatsissa edessään pakkovoitto, mikäli mestaruushaaveet halutaan Hotspurs-leirissä pitää elossa. Veikkaamme Chelsean syttyvän peliin Tottenhamia vastaan eri tavalla kuin viimeisen kierroksen Leicester-otteluun, joten tästä syystä vedonlyöntivihjeemme Valioliigan mestariksi 2016 on edelleen Leicester. Nyt kohde saattaa olla jopa pelaamisen arvoinen kertoimen noustua.

Valmentajavedonlyönti – mihin matkaa Jose Mourinho

Huhumylly valmentajavelho Jose Mourinhon ympärillä jauhaa jauhamistaan. Portugalilaisvalmentajaa on viety huhuissa vahvimmin Manchester Unitediin ja Paris Saint Germainiin, joista ManU on vedonlyöntikertoimien valossa todennäköisempi osoite.

valmentajaveikkaus_mourinhoValmentajavedonlyönti onnistuu useimmilla suurilla vedonlyöntisivustoilla, joten ajattelimme antaa oman vihjeemme Josen seuraavasta osoitteesta. Vedonlyöntivihjeemme tähän kohteeseen on selvä, ja panostamme siihen keskisuurella panoksella: Paris Saint Germain kertoimella 3.00.

Putoaminen PSG:tä vastaan saattaa olla kohtalokas nykyiselle päävalmentajalle Laurent Blancille, vaikka kautta ei todellakaan voi sanoa flopiksi: PSG on ylivoimainen Ranskan mestari ja jatkaa edelleen myös Ranskan cupissa. Raha kuitenkin puhuu, ja sen myötä odotukset kasvavat. PSG:hen on huhuttu viime aikoina jopa Real Madridin supertähteä Cristiano Ronaldoa. Uskomme Jose Mourinhon lähtevän vielä kokeilemaan uutta jalkapallosarjaa Ranskaan, joukkueeseen, joka operoi ylivertaisilla pelimerkeillä. Manchesterissa edessä olisi aivan toisenlainen työmaa, jonka pariin Jose voi palata varmasti myöhemminkin.