Veikkauskioski

Tulosvetovihjeet jalkapallon Suomen Cupin 6. kierrokselle

suomen_cup_tulosveto_rops
Suomen Cup on perinteinen jalkapalloturnaus, joka ei valitettavasti nykyään nauti yhtä suurta suosiota kuin takavuosina ainakaan yleisömäärissä mitattuna. Me Veikkauskioskilla seuraamme kuitenkin Suomen perinteisintä cup-kilpailua suurella mielenkiinnolla. Suomen Cup on edennyt jo kuudennelle kierrokselle, ja tällä viikolla tarjolla on monia mielenkiintoisia vedonlyöntikohteita erityisesti tulosvedossa.

Suomen Cupin kuudes kierros jatkuu tänään

Suomen Cupin kuudes kierros jatkuu tänään keskiviikkona yhdellä ottelulla ja torstaina viiden ottelun voimin. Eilen ehdittiin pelaamaan jo kaksi ottelua, joista molemmat olivat cupin henkeen sopivasti todellisia trillereitä. Jyväskylässä JJK joutui taipumaan FC Jazzille lopulta rangaistuspotkukilpailun jälkeen johdettuaan ottelua jo 2-0 varsinaisella peliajalla. Kokkolassa KPV piinasi suurin toivein cupiin lähtenyttä Honkaa, mutta espoolaiset onnistuivat tasoittamaan pelin 90. minuutilla Roni Huhtalan maalilla. Jatkoajalla Huhtala osui toistamiseen ja Honka eteni jatkoon 1-2.

Tulosvetovihjeet otteluun Haka – RoPS

Tänään jalkapallon Suomen Cupissa pelataan vain yksi ottelu, mutta se on sitäkin mielenkiintoisempi. Takavuosien suurjoukkue Haka kohtaa kotikentällään Juha Malisen kovaan vireeseen piiskaaman rovaniemeläisryhmän RoPSin. Valkeakoskella nämä ottelut ovat valtava tapahtuma, kun nykyään Ykkösessä pelaava Haka pääsee mittaamaan tasoaan jälleen pääsarjajoukkueita vastaan.

RoPS pelasi loistavan ottelun viime viikolla HJK:ta vastaan kotikentällään. HJK oli ottelussa helisemässä pitkiä jaksoja, ja vain helsinkiläishyökkääjien yksilötaito ja RoPS-maalivahti Ricardon haparointi johtivat lopulta pistejakoon lukemin 2-2. Varsinkin nuoren Robert Taylorin ja “puolikuntoiseksi” väitetyn Aleksandr Kokon yhteistyö oli upeaa katseltavaa. Veikkauskioskilla uskomme RoPSin hyökkäysvoiman olevan liikaa Hakalle, joten tulosvetovihjeemme on lähteä hakemaan veikkaamaan reilua vierasvoittoa.

Tulosvetovihjeet:

1-3 kertoimella 13.00 ja 1-4 kertoimella 26.00 ovat hyviä pelikohteita.

Tulosvetovihjeet otteluun IFK Mariehamn – Lahti

IFK Mariehamn aloitti kautensa tappiolla HJK:n vieraana, mutta sen jälkeen maarianhaminalaiset ovat olleet kovassa iskussa: kolme suoraa voittoa, ja MIFK majailee tällä hetkellä Veikkausliigan kakkossijalla. FC Lahti on puolestaan menettänyt paljon pisteitä otteluiden viime hetkillä, mikä ei lupaa hyvää jatkoa ajatellen.

mifk_dever_orgillTästä ottelusta on vaikea kuvitella runsasmaalista. IFK Mariehamn saa kotikentästään huomattavasti muita Veikkausliigajoukkueita suurempaa etua, sillä vierasreissu on pitkä ja kenttä normaalia pienempi. Harva vierasjoukkue onnistuu Maarianhaminassa usein maalinteossa, mutta MIFK ei sekään ole juuri tällä kaudella maaleilla mässäilly.

Tulosvetovihjeet:

2-1 kertoimella 9.50 ja 2-0 kertoimella 11.00 ovat hyviä pelikohteita.