Veikkauskioski

Pari hyvää pelikohdetta Mestareiden liigassa – lue vetovihjeet

mestarienliiga_vetovihjeet

Jalkapallon Mestareiden liigan lohkovaiheessa käydään kiivasta taistelua jatkopaikoista. Kiharia lohkoja on monia, mutta erityisesti Lohko E:stä vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Kaikille joukkueilla on tässä lohkossa käytännössä mahdollisuus jatkoon, kun ottelukierroksia on pelattu jo kolme. Illan paras vedonlyöntivihjeemme onkin tämän lohkon otteluun Tottenham – Leverkusen, jossa uskomme vierasjoukkueeseen. Lue perusteet ja muuta Mestareiden liigan vedonlyöntivihjeet alta.

Vedonlyöntivihje: Tottenham – Leverkusen

Lohkon E mielenkiintoisemmassa ottelussa kohtaavat Lontoossa Tottenham ja Leverkusen. Asetelmat otteluun eivät voisi olla juuri mielenkiintoisemmat: Tottenhamin saldo kolmesta pelistä on neljä pistettä, Leverkusenin taas kolme. Lohkoa taas johtaa Monaco viidellä pisteellä Mielenkiintoisesti vierasjoukkue ei vielä ole hävinnyt tällä kaudella Mestareiden liigassa kertaakaan, sillä kaikki kolme Leverkusenin ottelua ovat päättyneet tasapeliin. Emme usko saksalaisten taipuvan Lontoossakaan.

Illan ottelu pelataan Wembleyn stadionilla, sillä Tottenhamin kotiareena White Hart Lane on edelleen remontissa. Tämä syö välittömästi osan kotiedusta pois. Viimeksi joukkueet kohtasivat Leverkusenin kotikentällä lokakuussa, jolloin tulos oli maaliton tasuri. Leverkusen oli tuossa ottelussa kuitenkin paljon vaarallisemman näköinen, ja vain Hugo Lloris pelasti maalinsuulla Tottenhamin. Mielenkiintoinen fakta tuosta ottelusta on myös se, että Tottenham hallitsi palloa 55 – 45 %, mutta Leverkusen vei silti laukaukset nimiinsä 13 – 3. Tämä lupaa saksalaisille hyvää myös vierasotteluun, jossa Tottenham ottaa varmasti ohjat jälleen käsiinsä pallonhallinnan suhteen.

Vedonlyöntivihjeemme illan otteluun on panostaa Leverkuseniin tasoitusvedolla + 0,5. Tälle saa maailmalla jopa 1.85 tason kertoimia, jotka ovat pitkävetoon todella hyvä valinta ottaen huomioon sen, että Tottenhamille riittää periaatteessa tasuri, eikä joukkueen maalintekotehokkuus ole vakuuttanut. Täydet panokset tähän kohteeseen, 10 / 10 yksikköä.

Vedonlyöntivihje: Juventus – Lyon

vedonlyontivihje_tulosvetoToinen vedonlyöntivihjeemme tämän illan Mestareiden liigaan on lohkoon H, jossa kohtaavat lohkoa johtava Juventus ja kolmen pelin jälkeen kolmantena majaileva Lyon. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Lyonissa päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen Juven voittoon 0-1, vaikka Lyonille tuomittiin ottelussa rangaistuspotku ja Juventukselle punainen kortti jo 54. minuutilla. Siitä huolimatta italialaiset tekivät tarvittavan, kun Juan Cuadrado iski voittomaalin 76. minuutin pelin jälkeen.

Tämän illan otteluun Juventus lähtee suurena suosikkina. Helppo sen tehtävä ei kuitenkaan varmasti ole, sillä maalinteko on ollut kotijoukkueelle melko hankalaa. Esimerkiksi Sevillaa vastaan se jäi kotonaan 0-0 tasuriin. Tämä tulos näyttää mielestämme paljon tulosvedon kertoimia todennäköisemmältä myös nyt. Kerroin 13.00 on aivan käsittämätön ylikerroin, sillä tästä ottelusta on lupa odottaa todella vähämaalista. Se on pakko ottaa kiinni parin panosyksikön vedolla, 2 / 10 tähän Mestareiden liigan vedonlyöntivihjeeseen.