Veikkauskioski

Yllätyksiä ja yksi varma Valioliigan viikonlopussa – lue vihjeet

valioliigavihjeet-2016-2017

Valioliiga 2016 – 2017 ei voisi juuri jännittävämmin edetä. Sarja on huipputasainen, ja mestaruuskamppailu näyttää tällä hetkellä olevan viiden joukkueen välinen.

Valioliigan kärkipaikkaa jakaa kolme joukkuetta, Man City, Arsenal ja Liverpool, joista jokainen on onnistunut kasaamaan 9 ottelusta 20 pistettä. Heti perässä hengittävät lontoolaisjoukkueet Chelsea ja Tottenham, joista varsinkin ensin mainittu on ollut viime aikoina todella kovassa iskussa. Chelsea on myös meidän varmamme tämän viikon Valioliigavihjeissä, mutta luvassa on myös pari herkullista yllätysmahdollisuutta, jotka kannattaa poimia mukaan myös Vakioveikkaus-kupongille!

Valioliigavihje: Chelsea voittaa Southamptonin vieraissa

Viikonlopun varma Valioliigavihjeemme on sunnuntaina käytävään otteluun Southampton – Chelsea. Vierasjoukkue on juuri nyt Valioliigan kovin joukkue, joka on huippuiskussa kentän molemmissa päissä. Antonio Conte on saanut Chelsean pelaamaan juuri sellaista jalkapalloa, jota vastustajan managerit ovat pelänneetkiin. Viime aikojen tuloksina Valioliigasta Chelsealla on muun muassa 4 – 0 -voitto Manchester United, 0 – 2 -voitto Hull Citystä ja 3 – 0 -voitto viime kauden mestarista Leicesteristä.

Southampton ei ole huono joukkue, mutta liigan parhaiden tasoon sillä on vielä paljon matkaa. Huonovireisempiä huippujoukkueit vastaan S’oton saattaisi hyvinki pistää kotikentällään kampoihin, mutta nykyvireinen Chelsea on selkeä suosikki. Rajakerroin tähän olisi meille 2.00, mutta pitkävetoon on tällä hetkellä tarjolla jopa 2.30 kertoimia. Kunnolla panosta siis, 8 / 10 yksikköä Chelsealle.

Valioliigavihje: kaksi mielenkiintoista yllätysmahdollisuutta

vakiovihjeet_valioliigaPelaamme Chelseaa sinkkukohteena, mutta kokeilemme sitä myös tuplana kahden yllätyskohteen kanssa. Nämä kohteet ovat kertoimiltaan korkeita, joten osumisprosentti ei ole kovin korkea – suuria summia niihin ei siis kannata panostaa. Veikkauskioskin analyysin perusteella molempien yllätysjoukkueiden pitkävedon kertoimet ovat kuitenkin selkeitä ylikertomia, joten pitkällä aikavälillä pelaaminen kannattaa.

Ensimmäinen pitkävetovihjeemme on Sunderlandin yllätysvoitto kotonaan Arsenalista. Kotivoitolle tarjotaan jopa kerrointa 9.00, joka on selkeästi liikaa. David Moyesin manageroima Sunderland on ollut tällä kaudella Valioliigassa mielestämme hieman epäonnekas, eikä kyseessä ole niin huono joukkue kuin sarjataulukosta voisi päätellä. Sunderland voi hyvinkin antaa yllättävän hyvän vastuksen Arsenalille, joka ei hyvästä alkukaudestaan huolimatta suinkaan ole murskannut pienempiään. Vähämaalinen ottelu, jossa yksi maali voi ratkaista – jopa kotijoukkueelle.

Toinen yllätyshakumme olisi osuessaan vieläkin kovempi pommi ottelussa Manchester United – Burnley. Jose Mourinhon Manchester United on pienoisessa kriisissä, sillä kovilla panostuksilla kauteen lähtenyt ManU on pudonnut jo hieman kärkiviisikon kelkasta. Ero on toki kirittävissä kiinni pitkän kauden aikana, mutta muutos on tapahduttava pelissä mahdollisimman pian. Burnley on yllättänyt hyviä joukkueita ennenkin, ja se tuntuu pelaavaan paineettomassa tilassa aina todella hyvin. Burnleyn vierasvoitosta saa jopa 21.00 kertoimia, joten tämä kohde kannattaa napata mukaan pitkävetoon ja vakioon.