Veikkauskioski

Mobiilivedonlyönti kasvattaa suosiotaan jatkuvasti

Oletko jo kokeillut mobiilivedonlyöntiä? Yhä useammat suomalaiset ovat huomanneet, että mobiilivedonlyönti netissä on huomattavasti mukavampi tapa pelata kuin iskeä pitkäveto sisään Veikkauksen pelipisteessä. Myös netin vedonlyöntisivustot ovat ymmärtäneet mobiilivedonlyönnin tarjoaman markkinaraon, ja sehän on meille veikkaajille ainoastaan hyvä juttu. Nykyään voit valita oman veikkaussivustosi monien laadukkaiden tarjokkaiden joukosta ja saada samalla käyttöösi mainion mobiilipalvelun.

Mobiilivedonlyönti takaa sen, etteivät voittovedot jää lyömättä

Jokainen enemmän vetoa lyönnyt tietää varmasti sen tunteen, kun voittava veto jää lyömättä vain siksi, että vedonlyöntipalvelu ei ole käden ulottuvilla. Mobiilivedonlyönti on oiva lääke tähän pulmaan, sillä älypuhelin kulkee lähes jokaisella mukana paikasta riippumatta. Näin vedot saa lyötyä mobiilissa missä tahansa, kunhan käytössä vain on nettiyhteys. Mikäpä sen hauskempaa kuin katsella Valioliigakierrosta paikallisessa pubissa kavereiden kanssa ja iskeä samalla vedot sisään muutamassa minuutissa puhelimen kautta?

Voit lyödä vetoa mobiilissa nyt myös livenä

Parhaat vedonlyöntisivustot, kuten Betsson ja NordicBet, tarjoavat mobiilipalvelussaan mahdollisuuden myös live-vedonlyöntiin. Voit siis lähteä seuraamaan suosikkijoukkueesi lätkämatsia halliin, ja jos pelin tiimellyksessä juolahtaa mieleen hyvä veikkauskohde, ehdit lyödä vedon mobiilissa vaikka eräkatkolla.

Live-vedonlyönti toimii myös Veikkauskioskin suosimilla vetosivustoilla tilastokeskuksena, josta saat reaaliajassa paljon erilaisia tilastoja sekä käynnissä olevasta matsista että joukkueiden aiemmista edesottamuksista. Tilastokeskus taskussa vetojenkin suunnitteleminen helpottuu.

Veikkaus mobiilissa laitteella kuin laitteella

Vielä joitakin vuosia takaperin oli harmittavan tavallista, että oma suosikkisivusto ei tukenut mobiilivedonlyönnissä omaa suosikkipuhelinta tai -tablettia. Mobiiliteknologian kehityksen myötä tämä ongelma on nyt onneksi menneen talven lumia. Veikkaus mobiilissa onnistuu niin iPhonen ja iPadin kuin Android- ja Windows-mobiililaitteiden kauttakin.

Tänä päivänä sinun ei myöskään tarvitse ladata puhelimeesi erillistä sovellusta, jos et niin halua. Voit yksinkertaisesti surffatta omalle veikkaussivustollesi älypuhelimellasi, kirjautua sisään ja aloittaa veikkauksen mobiilissa välittömästi. Veikkauskioski suosittelee kuitenkin tutustumaan myös ladattaviin mobiilivedonlyöntisovelluksiin. Osa niistä on todella laadukkaita, ja ne nopeuttavat vedonlyöntiä silloin, kun veto on saatava sisään niin pian kuin mahdollista!

Kokeile mobiilivedonlyöntiä Betssonilla tästä!