Veikkauskioski

Lunasta bonus mobiilivedonlyöntiin

vedonlyöntibonus_mobiilissa
Yhä useampi suomalainen vedonlyöjä käyttää hyödykseen mobiiliteknologiaa. Mobiilivedonlyönti on tullut jäädäkseen, ja se tarjoaa veikkaajille oivan mahdollisuuden pelata kohteita reaaliajassa. Moni vedonvälittäjä tarjoaa nettisivuillaan erillistä ohjelmistoa mobiilipelaajille. Näiden mobiilisovellusten avulla vedonlyönti älypuhelimella ja tabletilla käy entistä sujuvammin, mutta ne eivät suinkaan ole pakollisia. Voit lyödä mobiilivetosi myös yksinkertaisesti surffaamalla vedonvälittäjäsi sivuille mobiililaitteellasi.

Bonus mobiilivedonlyöntiin toimii tutulla tavalla

Mobiilivedonlyönnin yleistymisen myötä myös erityiset mobiilibonukset ovat yhä yleisempiä. Vedonlyöntibonukset ovat hyvä tapa kasvattaa pelikassan kokoa, sillä parhailla vedonlyöntisivustoilla voit jopa triplata ensimmäisen talletuksesi. Suurin osa tavallisista vedonlyöntibonuksista on käytettävissä normaalisti myös mobiililaitteilla, joten pelejä ei enää nykyään tarvitse jakaa erikseen tavallisiin vetoihin ja mobiilivetoihin. Kunhan sinulla on pelitili jollakin kansainvälisellä vedonlyöntisivustolla, voit olla varma, että pääset lyömään vetoa bonuksilla myös mobiilissa.

Bonuskierrätyksen ehdot kannattaa tarkistaa

mobiili_bonuskierrätysVedonlyöntibonuksia hyödyntäessä kannattaa olla tarkkana kierrätysehtojen kanssa. Veikkauskioskin suosimat vedonvälittäjät tarjoavat bonuksensa reiluilla ehdoilla, mutta monilla pienemmillä sivustoilla bonuskierrätyksen ehdot voivat olla kannaltasi epäsuotuisat.

Bonuskierrätyksen ehtoja tarkasteltaessa kannattaa kiinnittää huomiota kolmeen seikkaan. Ensimmäinen on bonuskierrätyksen määrä. Jokaisella vedonlyöntibonuksella on oma kierrätysvaatimuksensa, joka voi olla mitä tahansa viisinkertaisesta kierrätyksestä yli kymmenkertaiseen. Mitä matalampi tämä kierrätysvaatimus on, sitä helpommin saat lunastettua vetovoitot pankkitilillesi.

Toinen tärkeä seikka on bonuskierrätyksen minimikerroin; se määrittelee pienimmän kertoimen, joka lasketaan mukaan kierrätykseen. 2.00 on mielestämme se raja, jonka ylittävät bonukset ovat ehdoiltaan huonoja.

Kolmantena kannattaa kiinnittää huomiota myös bonuskierrätyksen aikarajaan. Se on erityisen tärkeää juuri vedonlyönnissä, sillä hyviä kohteita ei aina ole tarjolla. Vähintään viikon kierrätysaika on tarpeen, jotta voit valita kohteesi rauhassa.

Lunasta Betsafen vedonlyöntibonus mobiilissa

Betsafe on tunnettu vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa suomalaisille pelaajilleen bonuksia reiluilla ehdoilla. Nyt mobiilivedonlyöjät saavat Betsafelta erillisen mobiilibonuksen riskittömän vedon muodossa. Sivuston tervetuliaisbonus uusille pelaajille on jaettu kahteen osaan: ensimmäinen 25 euron riskitön veto on tarjolla myös tietokoneella vetoa lyödessäsi, mutta toiseen 25 euron vetoon sinun on käytettävä mobiililaitettasi. Bonuskierrätyksen ehdot ovat Betsafella reilut – esimerkiksi minimikerroin on 1.80 – joten tätä bonusta mobiilivedonlyöntiin voimme suositella lämpimästi.