Veikkauskioski

Miksi lottovedonlyönti kannattaa tehdä netissä?

lottovedonlyonti_netissa

Suomalaiset vedonlyöjät ovat yleensä samaa porukkaa, joka koettaa viikottain onneaan Veikkaus Oy:n lottoarvonnassa. Suurvoitto on houkutteleva ajatus, sillä miljoonien eurojen arvoisella potilla voisi laittaa elämänsä remonttiin kertaheitolla. Palautusprosentiltaan lotto ei toki milloinkaan ole ollut peleistä parhaita, mutta ymmärrämme täysin sen viehätyksen. Eihän sitä koskaan tiedä… Lue alta, kuinka voit parantaa voittomahdollisuuksia lotossa, kun lyöt vetoa lottonumeroista netin kautta.

Lottovedonlyönti netissä on fiksun pelaajan valinta

Vaikka lotto palauttaakin siihen asetetuista panoksista vain pienen osan, ei sitä silti kannata pelata huonoimmilla tarjolla olevilla säännöillä. Nämä säännöt ovat vähemmän yllättäen käytössä kotimaisen Veikkauksen lotossa. Lottovedonlyönti netissä on huomattavasti fiksumpi valinta, sillä kansainvälisissä lottopeleissä jaetaan huomattavasti enemmän voittoja. Tämä koskee niin päävoittoja kuin pienempiäkin voittoja. Kuvaavasti myös voittojen koko on suurempi, vaikka niitä osuukin kohdalle useammin.

Toinen hyvä syy pelata lottoa netissä ovat lottobonukset. Kun siirrät lottovedonlyöntisi kansainväliselle pelisivustolle, voit yleensä napata itsellesi talletusbonuksen. Nämä bonukset tuplaavat tai jopa triplaavat ensitalletuksesi summan, joten pääset pelaamaan monenmonta lottoriviä omia rahojasi käyttämättä. Jotkut sivustot tarjoavat jopa riskittömiä lottovetoja – näissä tapauksissa sinun on pelattava omalla rahallasi, mutta häviön sattuessa pelisivusto palauttaa panoksesi takaisin tilillesi. Tällaista toimintaa on turha odottaa Veikkauksen lottorivejä täyttäessään..

Nettilotto on helpompaa kuin luuletkaan

lotto_pelit_eurojackpotMoni lottoa kioskilla koko elämänsä ajan pelannut suomalainen suhtautuu edelleen hieman vieroksuen kansainväliseen nettilottoon. Tässä ei sinänsä ole mitään kummallista. Kaikki vieras tuntuu ensi alkuun hieman uhkaavalta, eivätkä kaikki netin lottosivustot valitettavasti toimi edes suomen kielellä. Onneksi viime vuosina asiaan on tullut muutos. Nykyään lottovedonlyönti netissä onnistuu aivan yhtä helposti suomeksi kuin Veikkauksen loton pelaaminenkin.

Nettilotto on todella helppo tapa pelata lottoa. Esimerkiksi Eurojackpot on todella suosittu lottopeli, johon voi ostaa kuponkeja muutamassa minuutissa, vaikka ei olisi koskaan netissä pelannutkaan. Avaa vain tili, tee talletus ja valitse numerosi. Sivusto kertoo sinulle selkeästi, milloin seuraava Eurojackpot-arvonta suoritetaan. Myöhemmin löydät myös arvonnan tulokset samasta paikasta. Jos olet voittanut, lisätään lottovoitto tilillesi automaattisesti. Simppeliä, eikö totta?