Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet jääkiekkoon – voita useammin ja enemmän

vedonlyöntivihjeet_jääkiekko

Vedonlyönti jääkiekosta kuuluu suomalaisten urheiluvedonlyöjien suosikkikohteisiin. Laji sopii vedonlyöntiin erinomaisesti, koska runkosarjassa pelataan maasta riippumatta valtava määrä otteluita. Jo yhden tai kahden suuren sarjan seuraaminen riittää siis siihen, että hyviä vetokohteita riittää varmasti joka viikoksi. Suurin osa meistä valitsee NHL:n ja kotimaisen Liigan omiksi sarjoikseen, muta myös KHL on kasvattanut suosiotaan. Lue artikkelimme jääkiekkovedonlyönnistä, jotta voitat useammin ja enemmän.

Kolme vedonlyöntivihjettä jääkiekkoon

Veikkauskioski tarjoaa joka viikko useita vedonlyöntivihjeitä jääkiekko-otteluihin. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin yleisluonteisempiin vinkkeihin, joiden avulla hyviä pelikohteita on helpompi itse. Näiden vinkkien avulla osaat myös paremmin arvioida, mitkä kohteet ovat pelaamisen arvoisia. Jos kertoimet eivät ole kunnossa, on voittava vetokin matemaattisesta näkökulmasta usein odotusarvoltaan huono.

Taustatiedot kuntoon yhdessä tai kahdessa sarjassa

Tilastot ovat tylsiä, vai ovatko? Eivät välttämättä, sillä tilastojen perusteella voi löytää todella mielenkiintoisia vetokohteita. Tilastojen tehokas käyttäminen edellyttää kuitenkin vahvoja taustatietoja pelattavasta sarjasta. Esimerkiksi Liiga ja NHL eroavat toisistaan vaikkapa vierasotteluiden pelimatkojen pituuden puolesta.

Jos haluat voittaa jääkiekkovedonlyönnistä, tutustu yhteen tai kahteen sarjaan huolella. Katso otteluita, lue artikkeleita ja vertaile kertoimia. Hiljalleen muodostat itsellesi hyvän yleiskuvan sarjasta. Näin yksittäiset ylikertoimet osuvat silmiisi helpommin. Muista myös pitää tietosi aina ajan tasalla. Loukkaantumiset vaikuttavat kertoimiin paljon.

Korkeat tasapelikertoimet kannattaa napata kiinni

jääkiekko_vedonlyönti_vinkitJääkiekkoa on totuttu pitämään lajina, jossa maaleja nähdään runsaasti. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että tasapelejä nähdään esimerkiksi jalkapalloa huomattavasti vähemmän.

Tai tarkoitti – nykyään jääkiekkovedonlyönnissä kannattaa huomioida sääntömuutokset, joiden ansiosta tasapeleilläkin voi saalistaa paljon pisteitä voittamalla pelin myöhemmin. Uudet säännöt ovat vaikuttaneet joukkueiden hyökkäysintoon pelien loppuvaiheessa, ja tasapelien määrä on kasvanut. Siksi hyvä vedonlyöntivihje jääkiekkoon onkin etsiä korkeita tasapelikertoimia. Varsinkin keskinkertaisten joukkueiden keskinäisissä peleissä nähdään paljon tasatuloksia, joille saa ylikertoimia usein.

Pelaa yli- / alle-vetoja, jos haluat välttää varianssia

Yli- / alle-vedot ovat yksi suosituimmista pelimuodoista nykyään. Näissä vedoissa veikataan ottelun kokonaismaalimäärää, jolle on asetettu joku raja-arvo. Lätkävedoissa tämä arvo on yleensä 5.50, joka on hieman yläkanttiin juuri yllä mainituista syistä. Koska kertoimenlaskijat eivät ole vielä reagoineet muutoksiin lajin sisällä, voi alle-vedoille löytää yllättävän kovia kertoimia.

Toinen hyvä syy pelata näitä vetoja on varianssi. Onnella on aina osansa vedonlyönnissä, mutta yli- / alle-vedoissa sen rooli on pienempi. Kertoimet ovat yleensä 2.00:n luokkaa, joten pitkiä tappioputkia harvoin osuu kohdalle.