Veikkauskioski

Jalkapallon EM-veikkaus 2016, lue veikkausvihjeet jo nyt!

Jalkapallon EM-kisat lähestyvät jatkuvasti. Arvokisat ovat aina vedonlyöjälle todellista kulta-aikaa, ja me Veikkauskioskilla juhlistamme kisoja jo paljon ennen niiden alkamista. Jalkapallon EM-veikkaus 2016 tarjoaa hyviä kertoimia voittajavetoon ja maalintekijä veikkaukseen jatkuvasti, ja kertoimet elävät erityisesti EM-karsintamatsien yhteydessä. Jos haluat tehdä tiliä EM-kilpailuista, seuraa siis Suomen surullisen karsintataipaleen lisäksi muidenkin maiden otteita.

Jalkapallon EM-veikkaus 2016 on jo käynnistynyt

Jalkapallon EM-veikkaus 2016 on kertoimien osalta avattu jo aikaa sitten. Voittajavedossa kärjessä keikkuvat kirjoitushetkellä tutut nimet. Ykkössuosikkina pidetään Saksaa, ja sen perässä kärkkyvät Espanja ja kisaisäntä Ranska. Hieman kauempana vaanivat muut kokeneet kisakävijät, Hollanti, Italia ja Englanti.

Jalkapallon EM-kisat 2016 pelataan ensimmäistä kertaa laajennettuina, 24 joukkueen kisoina, ja Veikkauskioski näkee kisoissa paljon yllätyspotentiaalia. Suurten maiden joukkueet eivät mielestämme ole yhtä vahvoja kuin viimeisimmissä kisoissa, joita Espanja ja Saksa ovat hallinneet. Molemmat joukkueet ovat vanhenneet, eikä niitä muiden maiden kehittyessä voi enää pitää yksinäisinä suosikkeina. Sen osoittaa myös isäntämaa Ranskan aikainen nousu EM-kisojen voittajaveikkauksen kärkipäähän. Aikaisena veikkausvihjeenä annammekin yllätysten hakemisen aina kisavoittajaksi asti. Karsintalohkossa kompuroinut Kreikka se ei tällä kertaa ole, mutta olisiko esimerkiksi Kroatiasta yllättämään isompansa?

Veikkausvihjeet jalkapallon EM-kisoihin 2016 Veikkauskioskilta

Me tarjoamme sinulle tuttuun tapaan veikkaus- ja pitkävetovihjeitä myös jalkapallon EM-kisoihin 2016. Kun kisalohkot on arvottu ja odotus on toden teolla alkanut, voimme tarjota sinulle konkreettisia vinkkejä esimerkiksi lohko- ja otteluanalyysien muodossa. Varsinkin alkulohkot ovat aina arvokisoissa arvaamattomia, joten niistä löytyy varmasti paljon hyviä kohteita ja kertoimia.

Jos haluat valmistautua jalkapallon EM-kisoihin 2016 parhaalla mahdollisella tavalla, annamme sinulle yhden hyvä vihjeen: rekisteröi pelitili parhaille vedonlyöntisivustoille jo nyt. Aloittamalla pelaamisen esimerkiksi Betssonilla ja NordicBetillä ennen kisoja, varmistat samalla, että voit ottaa osaa kaikkiin sivustojen kampanjoihin myös kisojen aikana. Riskittömät vedot, reload-bonukset ja monet muut kisakampanjat viihdyttävät pelaajia näillä sivustoilla aina futiksen arvokisojen aikaan. Pidä huoli siitä, ettet jää ilosta paitsi. Saat molemmilta sivustoilta myös mainion ensitalletusbonuksen, joka siivittää sinut alkuun.