Veikkauskioski

Eurooppa-liigan karsinnat: 2. osaotteluihin hyvä vetovihjeitä

europa_league_vinkit

Eurooppa-liigan karsintojen 1. osaottelut eivät menneet tällä kierroksella Veikkauskioskilta aivan putkeen, mutta ei auta itku eurokentillä. 2. osaotteluihin on tarjolla mielestämme monia hyviä pitkävedon kertoimia, joten ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja koho veteen. Lue vetovihjeemme Eurooppa-liigan karsintoihin tälle illalle alta!

Vihjeet otteluun Ruzomberok – Everton

Tämän parin edellinen ottelu kuului vedonlyöntivihjeidemme joukkoon jo viime viikolla, mutta kuinkas kävikään? Evertonin maalinteko tökki, eikä joukkue saanut otettua vierailijastaan kuin 1 maalin voiton. Nyt sama kaksikko kohtaa vieraskentällä. Onko Evertonin kärkipelaajista iskemään kunnolla maaleja nyt, vai jatkuuko sama tuhlailu myös Slovakiassa?

Me lähdemme rohkeasti panostamaan liverpoolilaisjoukkueen puolesta nytkin. Kärjessä on laatua, kunhan se jyvä vaan osuu kohdilleen, ja paikkoja Everton luo takuuvarmasti. Ruzomberokin on otettava suurempia riskejä mitä pidemmälle peli etenee, jolloin Everton tehtailee helposti maalin tai pari. Tasoitusvedon Everton -1 kerroin on yli 2.00, joten siihen voi hyvin panostaa hieman isommallakin.

Vihjeet otteluun AC Milan – Craiova

vedonlyöntivihjeet_el_karsinnatItalialaisjätti AC Milan haki 1. osaottelussa 1-0 vierasvoiton vastustajastaan CS Universitatea Craiovasta. Ottelupari on siis ohi, vai? Milanin esitys ei ollut mikään kovinkaan kummoinen, mutta se tarvitta eli voitto irtosi kuitenkin. Olisiko vierailijasta yllättämään?

Vastaus kysymykseen saattaa hyvinkin olla “kyllä”, mutta voittoon asti tämä yllätys tuskin riittää. Italialaisia ei Eurooppa-liiga aina tunnu kovinkaan paljon kiinnostavan, ja se näkyy varsinkin ottelupareissa pienempiä vastustajia vastaan.

Craiova osoitti kotimatsissa olevansa ihan kelpo futisjoukkue, eikä sillä ole nyt mitään hävittävää. Uskaltaudumme siis heittämään pienen panostuksen tasapelille tässä pelissä, koska pitkävedon kertoimet ovat kunnossa. Betsafe tarjoaa tasurille peräti kerrointa 7,60!

Vihjeet otteluun Fenerbache – Sturm Graz

Toinen edellisviikon mönkään menneistä vetovinkeistä oli Sturm Grazin voitto Fenerbachesta. Itävaltalaiset olisivat ansainneet pelistä mielestämme enemmän, mutta Istanbulin ylpeys kesti ja haki tärkeän vierasvoiton lukemin 1-2. Tämän pitäisi taata turkkilaisten jatkoonmeno, vai onko Sturm Grazista vielä haastamaan?

Fenerbache kärsii 2. osaotteluissa pahoista poissaoloista, kun Robin Van Persien ja Fernandaon poissaolo alkaa vaikuttaa varmalta. Tämä syö joukkueen hyökkäyspelistä parhaan tehon pois. Sturm Graz paransi peliään 1. ottelussa koko ajan, ja loppua kohden se painoi jo päälle komeasti. Kyllä itävaltalaiset voivat nytkin Fenerbachen haastaa, ja hyökkäämään on lähdettävä, jos jatkopaikka kiinnostaa. Lapulle yllätysvierasvoitto kertoimella 6.00 – pelituntuma ja loukkaantumistilanne painavat odotusarvon positiiviseksi.