Veikkauskioski

World Cup -vedonlyönti: Suomi – Pohjois-Amerikka U23

world_cup_vihjeet

Sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä ei nukuta, ei ainakaan jos lätkä kiinnostaa. Silloin alkaa nimittäin kauan odotettu jääkiekon World Cup Suomen Leijonien osalta, ja luvassa on heti huippumielenkiintoinen ottelu. Harjoituspeleissään hieman epävarmasti esiintynyt leijonalauma saa nimittäin vastaansa Pohjois-Amerikan U23-joukkueen. Vastustaja ei junnustatuksestaan huolimatta ole mikään pilipaliryhmä, sillä Kanadan ja Yhdysvaltain parhaista nuorista pelaajista koottu joukkue on taitava ja kohtalaisen kokenut porukka. Onko Suomesta haastamaan nuoret pohjoisamerikkalaiset? Lue ensimmäiset World Cup -vedonlyöntivihjeemme alta.

Mikä on Suomen taso tosipeleissä?

Suomi on aikamoinen kysymysmerkki ennen World Cupia. Nuori joukkue joutuu todelliseen testiin, kun vastaan asettuvat maailman parhaat jääkiekkoilijat maailman kovimmista lätkämaista. Silti Suomen mahdollisuuksia ei mielestämme kannata väheksyä. Joukkue pääsee lähtemään World Cupiin paineetta, eikä Leijonien materiaali kalpene lopulta kovinkaan paljon muille turnausjoukkueille, vaikka kokemusta puuttuukin.

Harjoituspeleissä Suomi on ollut kovilla pohjoisamerikkalaisia vastaan, mutta Ruotsin Leijonat kuitenkin onnistui kaatamaan Helsingissä kertaalleen. Tekemistä siis riittää, mutta potentiaali on olemassa. Ykkösketjun koostumus on vaihdellut hieman, mutta olettaisimme, että Suomen ykkösvitja tähän peliin on muodossa Laine – Barkov – Aho. Tässä kolmikossa riittää varmasti taitoa iskemään 1-2 maalia Pohjois-Amerikan nuorten verkkoon, emmekä usko Suomen jäävän ainakaan maaleitta. Jos maalivahtipeli onnistuu, voi Suomi yllättää kenet tahansa.

Vedonlyöntivihjeet otteluun Suomi – Pohjois-Amerikka U23

vedonlyonti_world_cupVedonlyöntivihjeemme otteluun Suomi – Pohjois-Amerikka U23 laitetaan tällä kertaa tulosvetoon. Koska kyseessä on World Cupin avausottelu ja kaksi nuorta joukkuetta, ovat valmentajat varmasti painottaneet puolustuksen pitävyyden tärkeyttä. Into on kuitenkin molemmilla joukkueilla varmasti kova, joten ylilyöntejäkin saatetaan herkästi nähdä esimerkiksi jäähyjen merkeissä. Tämä on ollut varsinkin Leijonien ongelma aiemmissa otteluissa.

Jos jäähyilyennustus toteutuu, saattaa ottelussa syntyä yllättävänkin paljon maaleja, vaikka valmentajat toisin toivoisivatkin. Koska kertoimenlaskijat ovat ennustaneet pelistä vähämaalista, lähdemme uimaan vastavirtaan hyvien kertoimien toivossa ja laitamme kupongille suurimaalisia tasureita ja niukkoja suurimaalisia voittoja. Emme usko pelin repeävän kumpaankaan suuntaan, joten tulosvetovihjeemme on Suomi 4,5 – Pohjois-Amerikan U23 3,4,5. Kertoimet nousevat suht hyvälle tasolle, joten pidämme panoksen pienenä: 2 / 10 yksikkö tähän.