Veikkauskioski

Wimbledon: tutustu tenniksen live-vedonlyöntiin riskittömästi

vedonlyönti_wimbledonista

Kaksi viikkoa maailman parasta tennistä. Jos Veikkauskioski olisi paikan päällä Wimbledonissa viidentenä päivänä, niin seuraisimme niskat kipeänä, miten palloa lyödään puolelta toiselle. Nyt ei onneksi tarvita kiropraktikkoa, joten säästyvät nekin rahat vedonlyöntiin.

Nyt on muuten mainio tilaisuus tutustua tennis- ja livevedonlyöntiin, sillä
suomalaisten suosima vedonlyöntisivusto NordicBet tarjoaa Wimbledonin kunniaksi 10 euron riskittömiä vedon live-vedonlyöntiin. Kunhan tililläsi vain on tuo kymppi, niin aktivoit riskittömän kympin livevedon menemällä Wimbledonin livevetokohteisiin, valitsemalla haluamasi kohteen ja klikkaamalla sinistä ilmaisvetokohtaa vetokupongistasi. Helppoa, hauskaa ja tuottoisaa – oikein laadukas vedonlyöntibonus.

Wimbledon-vedonlyönti on yllätyksiä täynnä

Ensimmäisenä päivänä tippuivat muun muassa Tsekin Petra Kvitova, Kanadan Eugenie
Bouchard sekä Sveitsin Stanislas Wawrinka. Toisena päivänä nähtiin miten venäjän
Anastasia Pavlyuchenkova putosi kisasta. Tämä osoittaa, että Wimbledon on todellakin tennismaailman armottomin turnaus, jossa kaikki on äärimmilleen vietyä.

Huomenna on Wimbledonin viides päivä, ja muun muassa hallitseva mestari Andy Murray kohtaa Fabio Fognini. Miten Murray vetää tämän ottelun? No kertoimien perusteella hän vie sen kotiin, mutta nyt onkin kyseessä live-vetokohde, joten ottelun aikana voi tapahtua kaikkea kivaa, mihin näppärä vedonlyöjä voi iskeä kiinni. Katsotaanpas hiukan tarkemmin tenniksen live-kohteita, ja live-vedonlyöntiä ylipäätänsä.

Wimbledonin tennis live-vetokohteena

tennis_bonus_wimbledonKoska tällä kertaa tähtäämme live-vetoihin, antaa Veikkauskioski yleisiä neuvoja tenniksen live-vetoihin. Yksi mielenkiintoisimmista asioista live-vedoissa on, että voit tosiaankin lyödä vetoa ottelun tapahtumista. Joskus esimerkiksi jotkin kovat pelaajat saattavat hävitä muutaman pallon aluksi ihan vain alkukankeuden vuoksi, mutta he silti voittavat erän ja ottelun. Tällöin pitkäveto kertoimet ovat usein jo nousseet.

Kannattaa myös tarkastaa, josko tennisottelun pelaajat ovat kohdanneet toisensa
ennen. Se antaa usein osviittaa tulevasta. Jos he eivät ole kohdanneet ennen, niin jopa parhailla pelaajilla voi mennä hetki sopeutua uuteen vastustajaan. Kannattaa myös seurata pelaajien syöttötilastoja tarkasti, erityisesti ensimmäisen syötön ja toisen syötön tilastoja. Älä myöskään anna edellisen erän vaikuttaa liikaa peliin, sillä usein ne muuttuvat miltei peilikuvikseen toisistaan. Viimeisimpänä ja tärkeimpänä asiana: koska kyse on live-vedoista, seuraa aina tarkasti kohdeottelua. Et koskaan tiedä, mitä informaatiota voit nähdä.