Veikkauskioski

Voita matka jalkapallon EM-kisoihin 2016 Ranskassa!

jalkapallon_em_kampanja
Ranskan EM-kisat 2016 lähestyvät päivä päivältä, ja ainakin Veikkauskioskin toimituksessa kisojen alkamista odotellaan suuremmalla innolla kuin jouluaattoa koskaan. Paikan päälle emme valitettavasti ole näillä näkymin suuntaamassa, sillä EM-kisalippujen saaminen oli tänäkin vuonna työn ja tuskan takana. Ellei sitten… Nyt kaikilla Betssonin asiakkailla on mahdollisuus voittaa VIP-matka jalkapallon EM-kisoihin 2016, joten mikäli kisaliput jäivät aiemmin saamatta, voi kisahuumaa hyvällä onnella päästä silti kokemaan paikan päällä.

Voita kahden hengen kisamatka Ranskan EM-kisoihin

Ikimuistoisia hetkiä, suuria tunteita, upeita maaleja… Jalkapallon EM-kisat ovat yksi niistä tapahtumista, jotka jokaisen urheilunystävän tulisi kokea kisapaikalla edes kerran elämässään. Tänä vuonna se on mahdollista Betssonin EM-kisakampanjan ansiosta. Suomessa suosittu vedonlyöntisivusto järjestää kaikille asiakkailleen huiman kampanjan huhtikuun aikana, joten vetoa kannattaa todella käydä lyömässä jo nyt – vaikkapa juuri futiksen EM-kisoista.

Kampanja on jaettu neljän viikon ajalle, joista jokaisen lopussa arvotaan VIP-kisamatka Ranskaan – ja monia muita voittoja. Pääset mukaan yksinkertaisesti lyömällä vetoa vähintään 30 euron edestä joka viikko. Jos saavutat tämän panostusrajan, olet automaattisesti mukana arvonnassa, joka tapahtuu maanantaisin.

Tässä kampanjassa voitat joka kerta

em_kisat_2016_liputParasta tässä vedonlyöntikampanjassa on se, että voitat joka kerta. Vaikka pääpalkinto, VIP-matka vuoden 2016 EM-kisoihin, ei osuisikaan kohdallesi, saat joka tapauksessa maanantaina Betssonilta lahjan.

Jalkapallomatkan lisäksi parhaiden palkintojen joukosta löytyy myös signeerattuja pelipaitoja, joista toinen on Real Madridin ja toinen Argentiinan 2014 MM-kisajoukkueen. Molemmista paidoista löytyy koko joukkueen nimikirjoitukset, joten ne sopivat varmasti koristamaan jokaisen futiksen ystävän vaatekaappia.

Lohdutuspalkintoina riskittömiä vetoja ja ilmaisvetoja

Mikäli pelipaidat ja EM-kisamatka jäivät saamatta, palkitaan sinut maanantaina joko ilmaisvedolla tai riskittömällä vedolla, kunhan panostat peleihin vaaditut 30 euroa viikon aikana.

Suurimmat vedot ovat arvoltaan huimia. Ilmaisvetoja jaetaan parhaimmillaan 500 euron arvoisena, riskittömiä vetoja puolestaan 1000 euron arvoisena. Näillä summilla kelpaa jo lähteä veikkaamaan EM-kisojen voittajaa 2016 vaikkapa meidän veikkausvihjeidemme avulla. Saat takuuvarmasti itsellesi maanantaina vähintään 10 euron riskittömän vedon tai ilmaisvedon, jotka ovat kampanjan pienimpiä palkintoja.