Veikkauskioski

Voita matka jääkiekon MM-kisoihin Pariisiin!

Hoi kaikki kiekkotietäjät! Nyt on aika laittaa oma lätkäosaaminen tuottamaan, sillä NordicBetillä on käynnissä mielenkiintoinen kampanja, josta voi voittaa kisamatkoja Pariisiin vuoden 2017 jääkiekon MM-kisoihin. Jaossa on vielä yksi kisapaketti, ja osallistumisaikaa on jäljellä huomiseen asti. Älä siis aikaile turhia, vaan käy iskemässä veikkauksesi sisään NordicBetin Kiekkoguru-kampanjassa tästä.

Jos haluat lukea lisää kampanjan säännöistä ja palkinnoista, jatka lukemista ennen kuin klikkaat. Me kerromme sinulle kaiken tarvittavan.

Näin voit voittaa matkan jääkiekon MM-kisoihin

Jos haluat voittaa matkan jääkiekon MM-kisoihin 2017, on sinun ensimmäisenä luotava pelitili NordicBetille. Suuntaa sen jälkeen yllä olevan linkin tai NordicBetin omien sivujen kautta kampanjaosioon, josta löydät Kiekkoguru-promon.

Kiekkogurussa tehtävänäsi on ennustaa seitsemän ottelun lopputulos oikein Vakioveikkauksesta tuttuun 1×2-tyyliin. Neljä ensimmäistä peliä ovat jääkiekon SM-liigasta, kolme viimeistä puolestaan NHL:stä. Merkkaa tulosten lisäksi lomakkeeseen, kuinka monta maalia uskot peleissä yhteensä nähtävän ja klikkaa sitten Lähetä-painiketta. Veikkauksesi on nyt rekisteröity.

Seuraava vaihe on lyödä vetoa NordicBetillä vähintään 20 euron edestä kampanja-aikana (maanantaista sunnuntaihin). Vetojen summa lasketaan yhteen, joten voit halutessasi tehdä vaikka neljä viiden euron vetoa yhden 20 euron vedon sijaan. Kun vetosi on lyöty, olet mukana kampanjassa.

Matkapaketti ja muut voitot

voita matka jääkiekon mmNordicBetin Kiekkoguru-kampanjassa jaetaan yhteensä 10 palkintoa, jotka sisältävät matkapaketin lisäksi käteistä rahaa sekä bonusrahaa. Sijoille 2 – 5 sijoittuneet veikkaajat saavat vaivanpalkaksi rahasumman 500 euron ja 100 euron väliltä; sijoille 2 – 6 sijoittuneet palkitaan puolestaan 50 euron bonusrahalla.

Ykköspalkinto on tietenkin MM-kisamatka Pariisiin. Kyseessä on loistava kahden hengen matkapaketti, jolla pääsee nauttimaan kisahuumasta parhaalla mahdollisella tavalla. Pakettiin kuuluvat lennot HKI – Pariisi – HKI, neljän yön majoitus Pariisissa kahden hengen huoneessa, lentokenttäkuljetukset sekä tietenkin tuhti paketti ottelulippuja.

Onnelliset voittajat pääsevät seuraamaan yhteensä seitsemää lätkäpeliä, joiden joukossa on Suomen kolme ottelua Valko-Venäjää, Ranskaa ja Tsekkiä vastaan. Näin hyvää tilaisuutta ei kannata jättää käyttämättä, joten laita lätkätietosi peliin ja kokeile, saatko seitsemän oikein Kiekkogurussa!