Veikkauskioski

Vihjeet torstain lätkäotteluihin: luvassa Liigaa ja KHL:ää

liiga_vihjeet_201718

Jääkiekkosarjat ovat vihdoin pyörähtäneet käyntiin, ja hyviä pitkäveto kertoimia on alkukaudesta löytynyt niin NHL:ään, KHL:ään kuin Liigaankin. Tänään torstaina pelataan kaksi mielenkiintoista ottelua, joissa nähdään neljä aivan huipputason joukkuetta. Kotimaisessa Liigassa kohtaavat viime kauden mestari Tappara ja Jyväskylän JYP; KHL:ssä päästään katsomaan, kuinka hyvin kautensa aloittanut Jokerit pärjää kotonaan Moskovan CSSK:lle. Lue vihjeet molempiin otteluihin alta!

SM-liigavihje: Tappara – JYP

Kaksi edellistä liigamestaruutta nimiinsä vienyt Tappara on aloittanut kauden 2017/18 hieman takellellen. Mistään kriisistä ei toki vielä voida puhua, mutta jonkinsortin mestaruuskrapulaa saatetaan Tampereella potea. Varsinkin tappio Ässille oli melkoinen yllätys, emmekä usko sen jäävän alkukauden viimeiseksi.

JYP on ottanut Liigan tahtipuikon haltuunsa, kun rytmi on ollut Tampereella hukassa. Se hävisi tosin yllättäen KooKoolle jatkoajan jälkeen, mutta sen jälkeen tahti on ollut murhaavaa. Viisi voittoa viidestä ottelusta tarkoittaa sitä, että JYP komeilee sarjataulukon kärjessä.

Vihje:

Jos joskus kannattaa pelata Tapparaa vastaan, niin nyt vaikuttaisi olevan hyvä hetki. Joukkueen kovimmat pistemiehet ovat vielä kesäterässä, joten kirvesrintojen hyökkäyspeli on kaukana viime kauden tasosta. Kyllä pojat siitä vertyvät, mutta tuskin vielä tänään, kun vastassa on huippuvireinen JYP-hyökkäys. Suora JYP:n voitto peleihin, kerroin esimerkiksi NordicBetillä on oiva 3.45.

KHL-vihje: Jokerit – CSKA Moskova

khl_vetovinkitHelsingin Jokerit saa vieraakseen melkoista lätkäosaamista, kun CSKA Moskova saapuu jälleen vieraaksi Hartwall Areenalle. Viime kaudella CSKA oli narripaidoille melkoinen painajainen. Lähtö tuli playoffsien ensimmäisellä kierroksella selvin lukemin: otteluvoitot CSKA:lle 4-0.

Nyt on kuitenkin uusi kausi ja uudet kujeet. Tai ainakin näin voisi Jokerien kannalta toivoa. Hyvin alkanut kausi antaa varmasti itseluottamusta, ja CSKA:n luulisi nostavan motivaation aivan huippulukemiin. CSKA tietää hoitavansa itsensä runkosarjassa takuuvarmasti kärkisijoille, joten olisiko kauden alussa jälleen heikommalla joukkueella iskun paikka?

Vihje:

On aika makuasia, kumpi kerroin maistuu paremmin: tasapeli vai kotivoitto. Tasurista saa sen perinteisen 4.00 kertoimen, joka on lievä ylikerroin tässä pelissä ainakin oman analyysimme perusteella. Kotivoiton 3.20 on siinä rajoilla, mutta mahtuu silti pienellä panoksella peleihin. Myös tuplamahdollisuutta 1X kannattaa harkita.