Veikkauskioski

Vihjeemme jalkapallon EM-kisojen voittajavetoon

Jalkapallon EM-kisat ovat jääkiekon arvokisojen ohella tämän kesän ja syksyn kuumimpia vedonlyöntikohteita. Veikkauskioski katsasti parhaat kertoimet EM-kisojen voittajavetoon juuri nyt, ja joukosta löytyi muutama mielenkiintoinen kohde kisajännitystä lisäämään.

Vedonlyönti EM-kisojen voittajasta – Saksa suosikki

Kun kisojen alkuun on vielä muutama kuukausi aikaa, ovat vedonlyöjien suosikit voittajavedossa tuttuja nimiä. Brasilian maailmanmestaruuskisoissa vuonna 2014 juhlinut Saksa on ykkössuosikki kertoimien valossa, perässään kotikisoista etua saava Ranska sekä Espanja, jonka MM-kisat eivät Brasiliassa menneet suunnitelmien mukaan.

Älä pelaa suosikkeja vielä

Veikkauskioskin arvion mukaan suosikkeja ei ainakaan tässä vaiheessa kuitenkaan kannata pelata. Ennen EM-kisojen alkua voi vielä tapahtua paljon, ja joukkueiden kunnosta ja pelaajatilanteesta tihkuu varmasti uutta tietoa.
Esimerkiksi Saksan ja Ranskan kertoimet voittajaksi pyörivät noin 4.5:n tuntumassa, eikä tällaisella kertoimella kannattaa ottaa riskiä liian aikaisin. Todennäköisesti yhtä hyvän tai jopa paremman kertoimen voi saada juuri ennen kisoja, jos uskoo vahvasti jonkun suosikin vievän mestaruuden nimiinsä.

Veikkauskioski uskoo tänä vuonna yllätysjoukkueiden mahdollisuuksiin jopa mestaruuteen saakka, sillä suosikkimaat eivät tänä vuonna ole aivan yhtä vahvoja vertailussa kuin aiemmin. Saksa on menettänyt Philipp Lahmin, Espanja Xavin ja Ranska on edelleen pieni kysymysmerkki. Siksi näiden maiden kertoimet ovat mielestämme juuri nyt hieman alakanttiin.

Parhaat kertoimet EM-voittajavetoon juuri nyt

Jos suosikkeihin ei kannata vielä sijoittaa senttejään, mitkä joukkueet ovat sitten hyviä voittajavetokohteita juuri nyt?
Katso mielestämme parhaat vedonlyöntikertoimet EM-voittajavetoon alta, ja valitse omasi. Huomaa kuitenkin, että kyseessä on yllätysten hakeminen suurella kertoimella, joten koko pelikassaa näihin kohteisiin ei kannata sijoittaa. Fiksusti panostamalla näiden maiden mestaruus voi kuitenkin tuoda kassaan mukavasti täytettä kisojen päätyttyä.

Portugali – kerroin 21

Portugali pelaa kisojen heikoimmassa alkulohkossa Islannin, Itävallan ja Unkarin kanssa. Näistä Unkari ja Islanti ovat muutamaa tasoa Portugalia heikompia joukkueita, joten lohkon voitosta taistelevat todennäköisesti Portugali ja Itävalta. Helppo lohko tietää Portugalille lähes varmaa jatkopaikkaa, ja joukkueen todellinen taso mitataan vasta jatkopeleissä. Uuden päävalmentajansa Fernando Santosin alaisuudessa Portugalin pelityyli on muuttunut paljon puolustavampaan suuntaan, mikä voi olla jatkopeleissä hyvästä. 21 on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kerroin.

Kroatia – kerroin 34

Lohkossa D pelaavalla Kroatialla on Portugalia kovempi työ tehtävänään, jotta joukkueen pelit jatkuvat alkulohkon jälkeenkin. Espanja, Tsekki ja Turkki ovat kaikki kovia joukkueita, joten Kroatia saa olla hereillä heti alusta alkaen.Veikkauskioskilla me uskomme kuitenkin Kroatian mahdollisuuksin kisoissa. Joukkueen keskikenttä on kovaa tasoa Luka Modricin ja Ivan Rakiticin myötä, ja kärjestä löytyy varma maalintekijä Mario Mandzukic. Jos Kroatian peli lähtee rullaamaan heti alusta alkaen, on se vaikea pysäytettävä joukkueelle kuin joukkueelle jatkopeleissä. Kerroin 34 on yläkanttiin.

Klikkaa tästä ja lyö vetoa EM-kisojen voittajasta Betssonilla!