Veikkauskioski

Vietä NordicBetin syntymäpäiviä FA Cupin merkeissä

fa_cup_vedonlyönti

Tänään keskiviikkona kannattaa pelata NordicBetillä, sillä sivustolla vietetään 15-vuotissyntymäpäiviä koko päivän ajan. Luvassa on vedonlyöntibonuksia, tarjouksia, arpajaisia ja monenlaisia muita kampanjoita joka tunti, joten pidä sivusto auki selaimessasi, jotta edut eivät mene sivu suun. Kirjoitushetkellä käytävässä kisassa on muun muassa jaossa MacBook ja iPad, joten rahanarvoisia palkintoja riittänee myös loppupäiväksi.

Vedonlyönnin puolella lähdemme tänään hakemaan onnistumisia Englannin jalkapallosta, FA Cupista. Päivän ainoassa pelissä kohtaavat Leicester City ja Derby, jotka pelasivat edellisessä ottelussa 2–2-tasurin. Lue vedonlyöntivihjeemme alta – pystyykö Valioliigan mestari vuosimallia 2015/2016 kaatamaan sitkeän Derbyn?

Leicesterissä ei juhlita enää

Leicesterin edellistä Valioliiga-kautta voi hehkuttaa historiallisena, sillä niin suuria yllätyksiä harvoin maailman suurimmissa jalkapallosarjoissa nähdään kuin Leicesterin Valioliiga-mestaruus. Nyt Claudio Ranierin miehistö alkaa hiljalleen ajautua kohti toista historiallista saavutusta: ensimmäinen Valioliigan hallitseva mestari, joka putoaa sarjatasoa alemmas. Neljä peräkkäistä tappiota Valioliigassa tarkoittavat sitä, että Ranieri joukkueineen ovat vain pisteen päässä putoamisviivasta.

nordicbet_kampanjaTähän paikkaan tuleva FA Cupin uusintaottelu Championshipin kärkijoukkueisiin kuuluvaa Derbyä vastaan sopii mahdollisimman huonosti. Kun Leicesterillä on vielä kaiken lisäksi ensi viikonloppuna Valioliigassa vastassaan samoista sijoista kamppaileva Swansea, ei FA Cup varmasti ole Ranierin mielessä päällimmäisenä. Leicesterin avaus cup-peliin on varmasti hieman kokeiluluontoinen, ja Derby on omissa papereissamme melkeinpä tasavahva hallitsevan mestarin kanssa.

Vedonlyöntivihjeet Derbyn kautta

Aiemmin Derby on jo pudottanut FA Cupista WBA:n, eli Valioliiga-joukkueen voittaminen ei ole mitään uutta. Ainoana huolena tämän vedon suhteen on manageri Steve McLarenin liiallinen kierrätys – mahdollisesti. Derby taistelee nousukarsintapaikoista kiivaasti, joten McLaren saattaa antaa parille avainpelaajalle lepovuoron cup-pelissä. Toisaalta uskomme McLarenin ymmärtävän Leicesterin vaikean tilanteen: nyt jos koskaan on paikka iskeä.

Muita vedonlyöntiin kannustavia tilastofaktoja on ainakin se, että Derbyn puolustus on päästänyt reilusti alle maalin per ottelu tällä kaudella – Leicester puolestaan yli 1.5 maalia ottelua kohden. Uskomme Derbyn kaltaisen hyvin puolustavan joukkueen olevan Leicesterille myrkkyä juuri nyt, kun maalintekokin näyttää olevan lähes mahdoton tehtävä.

Vedonlyöntimarkkina on reagoinut Leicesterin tilanteeseen hieman, mutta ei mielestämme tarpeeksi. Pitkävedon kertoimet vierasjoukkue Derbylle nousevat parhaimmillaan jopa noin 4.50 tuntumaan, jossa on ainakin 0,50 liikaa.