Veikkauskioski

Veikkausliigavinkit – koko rahalla MIFK:ta… ja JJK:ta!

veikkausliigavihjeet_2017

No niin, päästiinhän niistä Eurooppa-liigan ja Mestareiden liigan karsinnoista suomalaisjoukkueiden osalta nopeasti. Nyt on aika palata takaisin Veikkausliigan pariin, jossa sarjatilanne on todella jännittävä. Yksi tai kaksi voittoa nostaa lähes joukkueen kuin joukkueen alemmasta keskikastista mitalitaistoon, joten joka ottelussa on panosta todella paljon. Vain kärjessä HJK on hieman karussa vedettyään VPS:ään 6 pisteen kaulan, mutta käykö Lehkosuolle taas Lehkosuot sarjan loppupuoliskolla? Lue vihjeet tämän viikonlopun Veikkausliiga-otteluihin alta!

Vihjeet otteluun MIFK – HIFK

Maarianhaminan IFK kohtaa kaimansa Helsingistä, kun HIFK saapuu vierailulle saarille. Antti Muurisen edelleen ohjastama vierailija on kovassa paikassa, sillä karsijanpaikalta pitäisi nousta ainakin yhden joukkueen ohitse, jotta liigapaikka varmistuisi. Jos tulosta ei ala tulla, voi olla, että Muurisen sijaan HIFK:ta ohjastaa loppukauden legendaarinen Pasi Rautiainen.

HIFK:n edellinen kotipeli KuPS:aa vastaan oli todella huono. Tähtirinnat olivat vierailijaa jäljessä koko pelin ajan, ja 1-3 lukemat olivat enemmän kuin oikeutetut. Nyt HIFK:lla on edessään kova vieraspeli Mestareiden liigasta pudonnutta MIFK:ta vastaan juuri ennen tärkeää HJK-derbyä. Muurinen tietää, että vieraspelistä tuskin voittoa odotetaan, mutta derbyssä tappio olisi todennäköisesti viimeinen pisara seurajohdolle. Samoin kuin se saattaa olla myös derbyvastustajan Klubin johdolle, jos Lehkosuon poppoo onnistuu derbyn häviämään…

Vihje:

Kotivoiton kertoimet ovat käsittämättömän korkealla. Vaikka MIFK hävisikin Legialle nöyryyttävästi 9-0 CL-karsinnoissa, ei kukaan siltä niissä karkeloissa mitään odottanutkaan. Tasoero Helsingin IFK:hon on suuri, ja kaikki kertoimet yli 1.60 ovat ehdottomasti pelaamisen arvoisia. Kirjoitushetkellä jaossa on jopa 1.80 kertoimia pitkävetoon, joten niille isoa panosta.

Vihjeet otteluun VPS – JJK

vinkit_jjk_vpsVPS pelasi hyvän matsin Bröndbytä vastaan kotona, mutta Marko Meeritsin hölmöily maksoi tällä kertaa vähintään jatkoajalle pääsyn. Jäiköhän joukkueelle hieman hampaankoloon? Vaikea sanoa, kun ei VPS:n kopissa ole päässyt istumaan, mutta eurokrapula on tuttu käsite aiemmilta vuosilta muiden joukkueiden kohdalta.

JJK:n puolesta pelaaminen vieraskentällä saattaa tuntua uhkarohkealta, ja sitä se onkin, mutta kertoimet ovat tällä kerta kohdallaan. JJK:n voitosta VPS:ään vastaan tarjotaan yli 10.00 kertoimia, mikä on ehdottomasti liikaa. HIFK on nyt niin heikossa vedosa, että JJK-leirissä voisi kuvitella säilymistoiveiden jälleen heränneen henkiin.

Vihje:

Yli 9.00 kertoimet JJK:lle kannattaa ota lapulle, ja tasoitusvedoistakin löytyy jonkun verran pelattavaa. Suosittelemme silti tähän suoraa voittoa, VPS ei ole ennakkosuosikkina mikään voittamaton joukkue.