Veikkauskioski

Veikkausliigavihjeet kesäkuulle – lue 2 hyvää peli-ideaa

veikkausvinkit_kesäkuu

Jalkapallon Veikkausliigassa pelataan nyt maaottelutauon jälkeen muutamia hajaotteluita, jonka jälkeen sarja jää jälleen pienelle tauolle. Tällä kertaa tauko kestää heinäkuun alkupuolelle asti, joten nyt on viimeinen hetki vähään aikaan tehdä rahaa suomalaisella futiksella. Otimme katsauksen viikon Veikkausliiga-otteluihin, joista löytyikin muutamia hyviä peli-ideoita. Lue veikkausvihjeemme kahteen otteluun alta.

15.6. vihjeet otteluun HJK – JJK

Nyt kannattaa pelata JJK:n puolesta! Mitä? Kyllä, luit oikein. JJK vierailee tänään torstaina HJK:n vieraana “Femmalla” ja joukkueelle on tarjolla todella maukkaita tasoitusvetokertoimia. HJK pääsi melkoiseen lentoon ennen maajoukkuetaukoa murskaten ensin SJK:n kotonaan lukemin 6-0 ja heti perään RoPS:n vieraskentällä 1-4.

Nyt Klubi on kuitenkin menettämässä suurella todennäköisyydellä ykköshyökkääjänsä Alfredo Morelosin, eikä korvaajan löytäminen ole helppoa. Akseli Pelvas ei osu mistään, Ousman Jallow on pelannut parhaimmillaan vartin verran ja joskus kärjessäkin nähty Demba Savage on ollut kuin varjo entisestään. Samaan aikaan JJK on onnistunut tilkitsemään puolustuksensa viime peleissä hyvin. KuPS jäi nollille JJK:ta vastaan, PS Kemiä vastaan peli päättyi puolestaan 1-1.

Vihje: Vaikka HJK onkin suursuosikki voittajaksi, ei tässä todennäköisesti mitään maalijuhlia saada heti tauon jälkeen. NordicBetin tarjous JJK + 3 pitkävedon kertoimella 1.92 maistuu kuin jäätelö rantahietikolla!

16.6. vihjeet otteluun FC Lahti – Ilves

veikkausliiga_vihjeet_2017Myös huomenna perjantaina pelataan tuttuun Veikkausliiga-tyyliin yksittäinen sarjapeli, kun FC Lahti ja Ilves iskevät yhteen Lahden kolkolla Hiihtostadionilla. Lahti on pelannut mielestämme kauden tähän mennessä pisteiden suhteen hieman yläkanttiin siihen nähden, mitä se olisi peliesityksillään ansainnut. Joukkue on osunut maalipuiden väliin vain 9 kertaa 11 sarjapelissä, ja kotikentällä on syntynyt viidessä pelissä kolme maalia! 15 pistettä 11 pelistä on näillä maalimäärillä melko paljon, vaikka puolustus onkin Lahdella HJK:n jälkeen ollut liigan toiseksi paras.

Ilvekselle osui ennen maajoukkuetaukoa hieman huonompi jakso, kun tupsukorvat hävisivät ensin JJK:lle vieraissa ja heti perään PS Kemille kotona. Jarkko Wissin miehistö onnistui kuitenkin kääntämään kurssiaan taas kohti mitalitaistelua hakemalla arvokkaan 0-1-voiton HIFK:n vieraana. Vieraskentällä Ilves on muutenkin ollut vahva: 2 pisteen keskiarvo vieraissa on liigan toiseksi paras FC Interin jälkeen.

Vihje: Tämä ottelu on yksi selkeimmistä undereista vähään aikaan. Tasuri on odotusarvoltaan melkein paras veto, mutta pelataan tällä kertaa varman päälle ja napataan kiinni Ilves +1 NordicBetiltä kertoimella 1.54. Ilves on joukkueista hieman vahvempi, joten kyseessä on selkeä ylikerroin.