Veikkauskioski

Veikkausliigavihjeet 2016 kauden ensimmäisiin otteluihin

Nyt se vihdoin alkaa! Veikkausliigakausi 2016 on ovella, ja suomalaisen jalkapallon ystäviä hemmotellaan jälleen kotimaan kentillä pelattavalla live-futiksella. Vaikka moni suomalainen jalkapallokannattaja seuraakin kiihkeästi myös ulkomaiden sarjoja, on Veikkausliiga kuitenkin aina Veikkausliiga. Sarjan taso ei ehkä aina päätä huimaa, mutta otteluiden seuraaminen paikan päältä on aina eri asia kuin huipputason otteluiden tuijottaminen tv:stä. Paikan päällä ollessaan fiksu vedonlyöjä voi myös analysoida Veikkausliigajoukkueiden otteita huomattavasti paremmin.

Veikkauskioskin suomifutiksen asiantuntijat ovat tietenkin olleet paikalla jo hallikaudella, joten avausotteluissa voit hyödyntää takuuvarmasti laadukkaat Veikkausliigavihjeet 2016 suoraan meiltä!

Veikkausliigavihjeet sarjan avajaiskierrokselle

ps_kemi_veikkausliigavihjeetVeikkausliiga alkaa taattuun tyyliin jälleen tynkäkierroksella, joka pelataan sarjan eteläisimmissä kaupungeissa. Olosuhteet ovat sarjassa olleet enemmän tai vähemmän huonolla tolalla jo pitkään, emmekä jaksa niistä enää tässä vaiheessa sen suuremmin valittaa. Yksi ottelu ehdittiin jo avauskierroksella perumaankin, kun Turun Veritas-stadionin nurmi oli pelikelvoton. Ei siis mitään uutta Veikkausliiga-auringon alla.

Kun artikkelin aiheena ovat Veikkausliigavihjeet, ei kenttiä voi jättää huomiotta. Huonot kentät saattavat nimittäin vaikuttaa alkukauden otteluiden tuloksiin huomattavasti. Joillakin paikkakunnilla nurmi on niin huonossa kunnossa, että se tasaa joukkueiden välisiä voimasuhteita.

Veikkauskioski vihjaa – 9.4. PS Kemi – SJK

Esimerkiksi nousijajoukkue PS Kemi voi olla kotikentällään yllättävän kova vastus hallitsevalle Suomen mestarille SJK:lle lauantaina 9.4. pelattavassa ottelussa. Tähän otteluun kannattaa lähteä hakemaan yllätystä tasoitusvetona (+1), johon voi saada noin kahden kertoimen. Vaikka Simo Valakarin SJK onkin talvella treenannut lyhytsyöttöpelin lisäksi myös suoraviivaisempaa futista, on seinäjokilaisilla kova tehtävä edessään Sauvosaaren takakentällä. Kyseessä on PS Kemin ensimmäinen ottelu jalkapallon pääsarjassa pitkään aikaan, joten motivaatiota ei taatusti kemiläisjoukkueelta puutu.

Veikkauskioski vihjaa – 2.4. HJK – IFK Mariehamn

hjk_medo

Toinen Veikkausliigavihjeemme kauden 2016 alkuun on kauden avajaisotteluun HJK – IFK Mariehamn. Se pelataan tänä lauantaina 2.4. jo klo 14.00 – tuntia ennen PK-35:n ja RoPSin välistä kamppailua Vantaalla. Mika Lehkosuon valmentama HJK on ollut harjoituskaudella ailahteleva, ja joukkueeseen on hankittu uusia pelaajia, kuten AC Milan -laituri Nnamdi Onuamadi, vasta aivan sarjan kynnyksellä. Joukkue näytti kuitenkin Marbellan harjoitusleirillä, että peli on paranemaan päin.

Veikkauskioski uskoo HJK:n hoitavan pahasti heikentyneen IFK Mariehamnin kotikentällään jopa yllättävän helposti ylivertaisen materiaalinsa ansiosta. Kotivoitolle tarjottavat kertoimet 1.50:n tuntumassa ovat mielestämme yläkanttiin. Tätä puoltaa myös joukkueiden historia: HJK on ollut perinteisesti todella vahva kotikentällään juuri maarianhaminalaisia vastaan.