Veikkauskioski

Veikkausliigavihjeet 2016 – HJK voittaa jälleen

veikkausliigavihjeet_2016_hjk
Viime viikolla Veikkauskioskin vedonlyöntikassaan tipahti mukavasti täytettä, kun veikkasimme oikein HJK:n hoitavan ensimmäisen kotiottelunsa kunnialla. Nyt Veikkausliigavihjeet 2016 saavat jatkoa, ja on aika tehdä hieman lisää rahaa helsinkiläisten avulla. Tämän perjantain ainoassa Veikkausliigaottelussa kohtaavat HJK ja VPS, ja me vihjaamme Klubin voittavan jälleen.

Ennakkoasetelmat HJK – VPS -otteluun

HJK osoitti sarja-avauksessa olevansa tällä kaudella edelliskautta vahvempi joukkue. Kauden 2015 Veikkausliigassa nähtiin tylsä ja mielikuvitukseton Klubi, joka esiintyi melko hengettömästi. Nyt joukkue uhkui peli-iloa IFK Mariehamnia vastaan, ja 2 – 0 -lukemat kuvaavat hyvin pelitapahtumia. Kauden avauspelissä HJK oli vahva varsinkin toisella jaksolla, ja Mika Lehkosuon miehistö haluaa varmasti jatkaa VPS:ää vastaan siitä, mihin viimeksi jäi.

Myös HJK:n uudet pelaajat esiintyivät enimmäkseen edukseen. AC Milanista hankittu Odu näytti heti, miksi suurseura on pitänyt hänet listoillaan jo vuosia: mies menee ohi Veikkausliigapakeista vasemmalta ja oikealta, eikä laukauksessakaan näyttäisi olevan valittamista. Toinen suuri onnistuja uusista pelaajista oli Ivan Tatomorovic, jonka pitkä avaukset olivat upeaa katsottavaa. Jo viime kaudella Klubissa pelannut Atom osoitti myös olevansa iskussa: kaksi komeaa maalia on kelpo tapa aloittaa sarjakausi.

VPS kovan paikan edessä

veikkausliiga_pyry_soiri_vps

VPS saapuu omaan sarja-avaukseensa Sonera Stadiumille selkeänä altavastaajana. Joukkue pelasi talven liiga-cupissa melko mitäänsanomattomasti napaten viidestä pelistä seitsemän pistettä. Alempi keskikasti lienee vaasalaisten todennäköisin sijotus tälläkin Veikkausliigakaudella, sillä suuria tähtiä joukkueesta ei löydy – ehkä loukkaantumisista kärsinyttä Steven Morrisseytä lukuun ottamatta.

VPS-ryhmästä löytyy paljon HJK-taustaisia pelaajia: Veli Lampi, Mikko Viitikko ja Timi Lahti ovat kaikki edustaneet sinivalkoista helsinkiläisjoukkuetta uransa aikana. Heistä Lahti ei kuitenkaan pelaa perjantain ottelussa loukkaantumisen vuoksi. Lahden puuttuminen jättää VPS:n takalinjoille aukon, jota HJK:n taitavat hyökkäyspään pelaajat pyrkivät varmasti hyödyntämään. Ehkä mielenkiintoisin VPS-pelaaja on nuorten maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva laituri Pyry Soiri, joka pelasi mainion viime kauden Veikkausliigassa.

Veikkauskioski vihjaa – HJK:lle suurimaalinen voitto

Veikkausliigavihjeemme tämän perjantain otteluun on selvä: HJK voittaa useammalla maalilla. Viime kaudella tämän kaltainen veto olisi ollut melko kyseenalainen, mutta kauden 2016 avausottelussa nähtiin aivan erilainen Klubi. Pallo ja miehet liikkuivat lupaavasti, ja hyökkäykseen oli MIFK-pelissä löydetty uusia murtautumismalleja, joilla myös VPS:n todennäköisesti vahvasti puolustusvoittoinen taktiikka murtuu.

Liikaa paitsiossa viihtynyt kärkimies Alfredo Morelos ei vielä onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla, mutta hän istuu HJK:n pelitapaan paljon paremmin kuin lepsu Mike Havenaar viime kaudella. Kolumbialaisen liike on aivan eri tasolla Havenaariin verrattuna, mikä avaa tilaa Atomille. Japanilainen on loistava maalintekijä, eikä ole vaikeaa ennustaa miehelle vähintään kymmenen maalin kautta. Klubin maalihanojen aukeamista auttaa tällä kaudella myös se, että molemmilta laidoilta saadaan maalin eteen laadukkaita keskityksiä. Vasemmalla niistä vastaa usein laitapuolustaja Taye Taiwo, oikealla puolestaan kovaan kuntoon itsensä laittanut Nikolai Alho.

Veikkausliigavihjeemme otteluun HJK – VPS:

Klubin peli asettuu yhä paremmin uomiinsa ja mestaruusjuna puksuttaa eteenpäin. VPS ei onnistu maalinteossa. Hyviä pelikohteita ovat tulokset 2, 3, 4 – 0 (kertoimilla 6.00 / 8.50 / 15.00) sekä Klubin yli yhden maalin voitto (kertoimella 2.00).

Linkkiä klikkaamalla voit lukea lisää tulosvetovihjeistämme!