Veikkauskioski

Veikkausliigavedonlyönti: RoPS jatkaa voittokulkuaan

veikkausliiga_vedonlyönti_rops
Veikkausliigakausi 2016 on käynnistynyt todella mielenkiintoisella tavalla. Ennakkosuosikit SJK ja HJK ovat olleet yllättävissä vaikeuksissa monissa otteluissa, ja seitsemän ottelukierroksen jälkeen liigaa johtavat HJK ja IFK Mariehamn tasapistein. Molemmat ovat tosin pelanneet kaksi ottelua enemmän kuin Rovaniemen Palloseura, joka on ylittänyt kaikki odotukset kauden alussa. Juha Malisen poppoo on heikentynyt paperilla, mutta varsinkin keskikentän taiturimainen nuorukainen Robert Taylor on osoittautunut huippuhankinnaksi. Tällä viikolla RoPS kohtaa kotonaan ailahtelevasti pelanneen FC Lahden, joka voitti viime pelissään VPS:an puhtaasti 4-0.

Kokko ja Taylor, Taylor ja Kokko

robert_taylor_ropsKirjoitimme Veikkauskioskilla RoPSin vahvuudesta jo jokunen viikko takaperin, ja nimenomaan hyökkäyspään kaksikosta Aleksandr Kokko ja Robert Taylor. Miehet vastasivat huutoon viime viikon vierasottelussa Interiä vastaan. Turku ei ole vierasjoukkueille koskaan helppo paikka, mutta Malisen RoPS onnistui voittamaan Interin vieraissa 2-1 juuri Kokon ja Taylorin maaleilla. Kova tulos Turusta, ja sen myötä rovaniemeläiset ovat sarjataulukossa hyvissä asemissa kolmannella sijalla.

FC Lahden kausi on alkanut paljon RoPSia heikommin, eikä lahtelaisten peli vakuuta aina Veikkauskioskin futisasiantuntijoita lainkaan. FC Lahti näyttää alemman keskikastin joukkueelta, vaikka edelliskierroksen voitto VPS:sta antoikin lupauksia paremmasta. Mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, että kyseessä olisi pysyvä muutos. Odotammekin Lahden kauden jatkuvan edelleen vaikeana.

Pitkävetovihjeemme otteluun RoPS – FC Lahti

Veikkauskioskin pitkävetovihje RoPSin ja FC Lahden väliseen otteluun on selvä: kotijoukkueelle tarjottava 2.00 kerroin on järjetön ylikerroin. RoPS on kotonaan todella vahva ja kertaluokkaa FC Lahtea laadukkaampi joukkue, joten kertoimenasettelu on todella kummallinen. Tähän kohteeseen panostamme täysillä.

Veikkauskioskin pitkävetovihje: RoPSin kotivoitto suurella panoksella kertoimella 2.00

Pitkävetovihjeemme otteluun SJK – FC Inter

Toinen torstain Veikkausliigaotteluista on Seinäjoen Jalkapallokerhon ja turkulaisen FC Interin välinen ottelu. Interin edellinen ottelu RoPSia vastaan päättyi suureen pettymykseen; kotiottelut kärkijoukkueita vastaan olisi voitettava, mikäli Turussa mielitään taistella mitaleista myös kauden loppupuolella.

Seinäjokilaiset majailevat puolestaan Veikkausliigan sarjataulukon viimeisenä. Yksi piste viidestä ottelusta ei varmasti ollut se, mikä Simo Valakarin miehistöllä oli mielessä kauden alkaessa. SJK:n henkistä kanttia mitataan nyt kunnolla, ja ottelussa voi käydä miten vain. Siksi uskomme tässä ottelussa Interin olevan parempi pelivalinta.

Veikkauskioskin pitkävetovihje: Interin vierasvoitto pienellä panoksella kertoimella 4.10