Veikkauskioski

Veikkausliigan vihjeet keskiviikon ja torstain otteluihin

veikkausliigavinkit_keskiviikko

Moni odottaa vesi kielellä jo Valioliigan avauskierrosta, josta kirjoitamme hieman lisää huomenna ja myöhemmin tällä viikolla. Otetaan kuitenkin ensin katsaus tämän illan ja huomisen Veikkausliiga-otteluihin, joissa on jälleen paljon pelissä. Sarja on HJK:ta ja kahta viimeistä joukkuetta lukuun ottamatta ennätystasainen, joten europaikoista ja mitaleista taistellaan varmasti pitkälle syksyyn. Lue Veikkausliigan vihjeet keskiviikolle ja torstaille alta.

Vihjeet otteluun HIFK – VPS

HIFK on kriisissä. Edelliskierroksella otimme kiinni Interin voiton Antti Muurisen suosikeista -1 tasoituksella, ja HIFK oli juuri niin huono vieraissa kuin odotimmekin. Koko joukkueesta huokuu haluttomuus pelata valmentajalle, emmekä usko kurssin kääntyvän, ennen kuin Muurinen on heivattu takaisin eläkkeelle. Mitään Muuriselta pois ottamatta – syöksykierteeseen joutuneen joukkueen kurssin kääntäminen ei ole se miehen suurin vahvuus.

Vaasassakin on jouduttu palaamaan arkeen europelien jälkeen. Eurokrapula on tosiasia, sillä VPS on jäänyt viime peleissään tasuriin kolmesti peräkkäin. Mukaan mahtuvat tasurit kotona PS Kemiä ja JJK:ta vastaan, joten tyytyväisiä ei VPS-leirissä varmasti olla.

Vihje: Veikkaamme, että tähän otteluun tulee sisuuntunut VPS ja täysin sisuton HIFK. VPS on pelannut pari peliä alakantiin, mutta HIFK on surkea kotijoukkue ja VPS puolestaan vieraissa yleensä hyvä. Vierasvoiton kerroin 2.30 maistuu erinomaisesti.

Vihjeet otteluun SJK – HJK

sjk_hjk_vihjeetSeinäjoen Jalkapallokerho on noussut jälleen kuin vaivihkaa takaisin mitalitaistoon. IFK Mariehamnin vieraana viime kierroksella ei voittoa irronnut, mutta sitä ennen seinäjokiset voittivat neljä peliä peräjälkeen. Joukkue ei luo paljoa paikkoja, mutta sen puolustus on nyt hyvin tukossa.

HJK nyhjäsi maalittoman tasurin kotonaan Lahtea vastaan. Klubin esitys oli melko mitäänsanomaton, ja rehellisyyden nimissä Lahti oli joukkueista se, joka oli lähempänä voittoa. Lehkosuon miehistö johtaa sarjaa, mutta puolustuksen lisäksi Klubin pelistä ei silti juuri ilonaiheita löydy. Jos otteet eivät parane, voi Lehkosuo löytää itsensä kortistosta, vaikka mestaruus tulisikin.

Vihje: HJK on ollut perinteisesti SJK:lle vaikea vastustaja, mutta vieraskentällä kotijoukkueen pitäisi mielestämme olla melkeinpä tasavahva nyky-Klubin kanssa. Siksi kotikerroin 4.60 on pakko ottaa mukaan peleihin.

Vihjeet otteluun KuPS – JJK

Saatinhan sitä kierrokselle yksi paikallisottelukin, kun KuPS ja JJK kohtaavat toisensa “Järvi-Suomen derbyssä”. Ottelussa on vain yksi suosikki: Kuopion Palloseura. Kuopiolaiset taistelevat tällä kaudella tiukasti vähintään hopeasta, mutta pelissä on edelleen hieman hakemista. Joukkue voitti kuitenkin viime kierroksella RoPS:n selkeästi 3-0.

JJK on saanut viime aikoina hieman uutta puhtia. Jyväskyläläiset tarvitsevat kuitenkin kipeästi yhtä voittoa, jolla eroa HIFK:hon ja karsintaviivaan saataisiin kurottua. Olisiko tässä sen paikka?

Vihje: Derby se on Järvi-Suomen derbykin – ja derbyissä sattuu ja tapahtuu. JJK lähtee tähän peliin satakymmenen lasissa ja voi yllättää. Vierasvoiton kerroin 15.00 on liian korkea, mutta suuria rahoja tähän vinkkiin ei silti kannata sijoittaa.