Veikkauskioski

Veikkausliigan vedonlyöntivihjeet lauantaille – Kemi vahvoilla kotona?

veikkausliiga_2017_vihjeet

Veikkausliigaa pelataan taas huomenna lauantaina sekä maanantaina. Yhteensä kotimaista jalkapalloherkkua on luvassa nyt kuuden ottelun verran, eli Veikkausliigaan harmillisen harvinainen täysi jalkapallokierros (toki kahdessa päivässä, mutta olkoon). Palaamme maanantain Veikkausliigavihjeisiin maanantaiaamuna, jolloin analysoimme ainakin Stadin derbyn juurta jaksain. Nyt kuitenkin lauantain otteluihin, joista löytyykin heti muutama maistuva pelikohde – lue vedonlyöntivihjeet alta!

Vihjeet otteluun FC Ilves – VPS

Ennakoimme viime viikolla VPS:lle vaikeuksia JJK:ta vastaan kotonaan, ja niinhän siinä kävi: 1-1 tasapeli sarjajumboa vastaan tuskin Petri Vuorisen miehistöä miellytti. Joukkue jatkaa kuitenkin sarjakakkosena. Ilves on puolestaan pelannut kolme viimeistä ottelua tasan ja keikkuu nyt viidenellä sijalla tasaisessa kärkikastissa.

Tämä ottelu on äärimmäisen tärkeä molemmille joukkueille. VPS:llä on nyt melkein pakkovoiton paikka ottaen huomioon sen, että HJK:n odotetaan voittavan Stadin derbyn. Toisaalta Ilvekselle tappio kotona olisi katkera paikka, koska silloin ainakin toinen sija alkaisi karata hieman turhan kauas.

Vihje: VPS on siitä mielenkiintoinen joukkue, että se on pelannut tällä kaudella paremmin vieraissa kuin kotonaan. Vuorisen pallonhallintaan perustuva pelityyli tuntuu riisuvan monet Veikkausliigan kotijoukkueet aseista, ja näin saattaa käydä nyt myös Wissin Ilvekselle. Arvioimme tämän matsin melkeinpä tasabuukiksi, joten vierasvoitolle tarjottava 3.25 kerroin pitkävedossa on ehdottomasti pelattava!

Vihjeet otteluun PS Kemi – FC Inter

vihjeet_suomifutisJos Tampereella pelataan tärkeistä pisteistä, niin samaa voi sanoa Kemistä. PS Kemi on tällä hetkellä viisi pistettä karsijan paikan yläpuolella sijalla 10, mutta viime pelien vire ei paljon lämmitä: kuntopuntarissa lukee 0-2-4 kuudesta viime pelistä, ja tehtyjä maaleja on vain yksi. Näkyisikö tietyn Valencicin siirto sitten Kemin pelissä näin paljon?

FC Interille illan peli on huipputärkeä, koska joukkue on tasaisessa sarjassa sijalla 8, vain 7 pistettä toisena olevan VPS:n perässä. Mitaleille Interillä on matkaa juuri nyt vain 4 pistettä, mutta tappioihin ei ole varaa, jos haluaa pysyä mukana mitali- ja europaikkataistossa. Inter saa riveihinsä Mika Ojalan, joka tekee paluun kasvattajaseuraansa Saksan alasarjareissun jäljiltä.

Vihje: Ojala tai ei, kyllä Kemillä paremmat mahdollisuudet kotona on Interiä vastaan kuin mitä kertoimet osoittavat. Kotivoitosta tarjotaan kirjoitushetkellä NordicBetillä jopa 3.5, joten tähän kannattaa tarttua. Inter on materiaaliltaan parempi, mutta samalla todella ailahteleva vierailija.