Veikkauskioski

Veikkausliiga alkaa – lue vedonlyöntivihjeet otteluun HJK – VPS

hjk_vedonlyönti

Veikkausliigan kausi 2017 alkaa olla ovella, ja se alkaa suomalaisesta jalkapallosta tuttuun tyyliin sinne tänne viikon aikana ripotelluilla otteluilla. Tänään keskiviikkona tulessa ovat viime kauden neljästä parhaasta joukkueesta mestaria lukuun ottamatta kaikki, joten liigan voimasuhteet lienevät tämän jälkeen jo hieman paremmin hanskassa. Lue vedonlyöntivihjeet illan HJK–VPS -peliin alta – ja muista myös käydä tutustumassa koko Veikkausliiga 2017 -ennakkopakettiimme!

HJK:n joukkue on täysin vailla vertaa

Helsingin uudella sponsorinimellä Telia 5G Arena -ristitty entinen Sonera ja Finnair Stadium on siis nykyään mahtipontisesti “areena”. Nyt Klubilla onkin varaa mahtailla, sillä helsinkiläiset ovat keränneet kasaan melkoisen joukkueen.

Kärjessä jatkaa edelleen Alfredo Morelos, laidalle hankittiin takaisin Demba Savage, ja siellä pelaavat myös luottomies Akseli Pelvas sekä huipputaitava nuori Evans Mensah. Keskikentän kuningas on harjoituskaudella ollut Mosa Yaghoubi, joka avaa tämän illan ottelussa yhdessä huimasti parantaneen Sebastian Dahlströmin ja Veikkausliigaan parhaisiin pelaajiin kuuluvan Atomu Tanakan kanssa. Avauspelissä puolustuksen neljästä kaverista kolme pelaa tai on pelannut maajoukkueessa, eikä Faith Friday Obilorkaan mikään turha mies ole…

Vedonlyöntivihjeet otteluun HJK – VPS

veikkausliiga_2017_vihjeetJos HJK on ollut suursuosikki voittamaan liigan kahdella edellisellä kaudella, mutta epäonnistunut, ei se tällä kertaa tule epäonnistumaan millään. Kaikki palaset valmennusryhmän vahvistamisesta lähtien tuntuvat olevan nyt kohdallaan, ja Klubilta on lupa odottaa paljon selkeämpi voittoja kuin viime kausilla.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettuva VPS on lisäksi HJK:lle erinomainen vastustaja: Petri Vuorinen peluuttaa Vepsua kunnianhimoisesti lyhytsyöttöpelin kautta, mutta Helsingissä se ei tule onnistumaan. Veikkaamme HJK:n kehittyneen prässipelin pystyvän moniin pallonriistoihin illan ottelussa, ja näistä nähtäneen vähintään maali tai kaksi. Myös Klubin peruspelaamisen pitäisi riittää vähintään pariin maaliin, jos tarvetta on.

Vedonlyönnin kannalta kannattaa muistaa, että Lehkosuon joukkueissa nämä maalit on tehty korostuneesti toisella jaksolla. Voisiko X/1 puoliaikatulos/lopputulos-veto (HJK voittaa toisella jaksolla ensimmäisen päätyttyä tasan) olla paras idea? Tälle vedolle saa juuri nyt pitkävedossa kertoimeksi noin 3.70, mikä houkuttaa kokeilemaan vähintään pienellä panoksella. Hieman isommalla panostamme Klubin yli kahden maalin voittoon, jolle saa pitkävedossa kertoimeksi NordicBetillä vähän reilut 2.00.