Veikkauskioski

Veikkausliiga 2017 – viime kauden kärkijoukkueet tulessa huomenna

veikkausliiga

Veikkausliiga 2017 on nyt vihdoin saatu käyntiin kaikkien joukkueiden osalta, ja osa on ehtinyt pelaamaan jo kaksikin ottelua. Vedonlyönnin kannalta Veikkausliiga on suomalaisille tällä kaudella melkoinen unelmakohde. Liigan otteluohjelma 2017 on nimittäin sellainen tilkkutäkki, että pelejä pelataan yhden, kahden tai kolmen ottelun ryhminä lähes päivästä toiseen, joten pelattavaa on lähes aina varmasti tarjolla.

Huomenna vuorossa on kolmen ottelun päivä, ja mielenkiintoa riittää jokaisesssa pelissä. Tulessa on neljä viidestä viime kauden kärkijoukkueesta, joita on veikkailtu liigan kärkeen tälläkin kaudella, sekä putoamistaisteluun povatut HIFK ja JJK. Miten käy HJK:n saarella? Onnistuuko Ilves yllättämään SJK:n? Onko JJK lopulta täysi vastaantulija kaikkia vastaan? Lue vedonlyöntivihjeemme Veikkausliigan illan peleihin alta – kaikki kertoimet on poimittu NordicBetiltä.

Veikkausliigavihjeet: SJK – Ilves

Sekä SJK että Ilves aloittivat kautensa FC Lahtea vastaan kotonaan, ja molemmat joutuivat tyytymänä 1–1-tasapeliin. Sen jälkeen SJK on kuitenkin jo ehtinyt voittamaan VPS:n vieraissa 3–1, Ilveksellä on puolestaan edessä vasta kauden toinen peli.
Tamperelaiset saivat todella ikävän takaiskun Lahtea vastaan, kun ehdoton ykkösmaalivahti Mika Hilander hölmöili itsensä ulos ja samalla pelikieltoon. Tämä kääntää vaakakuppia paljon SJK:n suuntaan, sillä Ilveksen muut kassarit ovat liigatasolle auttamatta vielä raakileita. Ilveksen pelit eivät yleensä repeä, mutta voisiko nyt olla siihen paikka?
Veikkausvihjeet: SJK -1 kertoimella 3.25 ja SJK -2 kertoimella 7.15.

Veikkausliigavihjeet: HIFK – JJK

Ensimmäisissä otteluissan joukkueet pelasivat näin: HIFK ei onnistunut hakemaan maalitonta tasuria parempaa tulosta Kemin vieraana, JJK puolestaan hukkasi alkuminuuteilla hankkimansa 0–2-johdon MIFK:n vieraana ja hävisi lopulta peräti 5–2.
Puhtaasti materiaalin puolesta HIFK on lopulta huomattavasti JJK:ta kovempi joukkue, sillä jyväskyläläisten riveistä ei montaa Veikkausliigassa tasonsa osoittanutta kaveria löydy. Nyt luvassa on HIFK:n ensimmäinen kotiottelu fanaattisen fanipäädyn edessä ja vastassa liigan heikoin nippu, jonka puolustuksen heikkous on jo nähty. Antti Muurinen taikoo tästä punanutuille selkeän voiton, jos uskaltaa lähteä peliin hyökkäävällä kokoonpanolla ja taktiikalla.
Veikkausvihje: HIFK -1 kertoimella 2.75.

Veikkausliigavihjeet: IFK Mariehamn – HJK

Lauantain Veikkausliigan minikierroksen kolmas ottelu pelataan Maarianhaminassa, jossa viime kauden mestari kohtaa tämän kauden mestarisuosikin. MIFK aloitti siis kautensa 5–2-voitolla JJK:sta kotonaan, HJK kahdella kotivoitolla VPS:aa ja KuPS:aa vastaan (4–0 ja 2–0).
Olemme nostaneet Veikkausliigan 2017 ennakossamme HJK:n selkeäksi ykkössuosikiksi, mutta täysin valmista joukkueen peli ei toki vielä ole. Ensimmäinen vierasottelu voi olla vaikea, varsinkin kun vastassa on menetyksistään huolimatta edelleen kova IFK Mariehamn. Kertoimet ovat tässä pelissä mielestämme aika lailla pielessä, sillä HJK on nostettu aivan liian suureksi suosikiksi. Jo kotipeli KuPS:aa vastaan osoitti, että kovemmat joukkueet voivat laittaa Klubin edelleen ahtaalle.
Veikkausvihje: IFK Mariehamn Moneyline kertoimella 3.45.