Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet Valioliigaan – lue avauskierroksen vetovinkit!

valioliiga_2017_vihjeet

Valioliiga-kausi 2017/18 pyörähti käyntiin eilen huimalla ottelulla, kun Arsenal voitti kuin voittikin lopulta Leicesterin kotonaan. Loppunumerot 4-3 käynnistävät nyt todella mielenkiintoisen Valioliiga-kauden, jota seuraamme tietenkin Veikkauskioskilla tarkasti viikosta toiseen. Tässä uuden kauden ensimmäiset vedonlyöntivihjeet Valioliigaan meidän puoleltamme. Toivotaan, että homma lähtee sujumaan yhtä hyvin kuin Veikkausliigan puolellakin!

Vihjeet otteluun Newcastle – Tottenham

Alkukausi on parasta aikaa hakea yllätyksiä, sanotaan, joten eiköhän avata kausi sellaisella. Vanha kunnon Newcastle on palannut Valioliigaan, ja se saa uudelle liigataipaleelleen kovan alun, kun Harry Kane ja Tottenham saapuvat Lontoosta Pohjois-Englantiin.

Viime kausi meni Tottenhamilta hyvin, mutta oliko osa joukkueen hyvyydestä sittenkin muiden kärkiseurojen huonoutta? Tällä kaudella mestaruuden on oltava ainoa tavoite, ja se luo paineita joukkueelle. Nyt kausi alkaa vaikealla vieraspelillä Newcastlea vastaan, joten henkisellä puolella Tottenham on heti kovassa paikassa. Kestääkö se paineet? Kotivoiton kerroin 5.35 riittää siihen, että panostamme vaihtoehdolle “ei”.

Vihjeet otteluun Everton – Stoke

Everton on jo avannut kautensa europelien merkeissä, ja vaikka mitään urotekoja tai huippuotteita ei joukkueelta ole nähty, on se kuitenkin tehnyt aina tarvittavat maalit. Vastus kovenee nyt pykälällä, kun Wayne Rooneyn takaisin riveihinsä saanut liverpoolilaisseura kohtaa kotonaan Xherdan Shaqirin tähdittämän Stoken.

Everton on hankkinut hyviä vahvistuksia kesän aikana, ja erityisesti Ajaxista saapunut Davy Klaassen vaikuttaa mielenkiintoiselta hankinnalta. Myös puolustusta on tukittu kiitettävästi maalivahti Pickfordin ja toppari Keanen muodossa. Kun Stoke on lähinnä heikentynyt, otamme pitkävedossa kiinni Evertonin kotivoiton kertoimella 1.65.

Vihjeet otteluun Brighton – Manchester City

valioliiga_vedonlyöntivihjeetKolmas Valioliigan vedonlyöntivihjeemme jaetaan nousijajoukkue Brightonin ja mestarisuosikki Manchester Cityn välienselvittelyyn. Pep Guardiolan ensimmäistä City-kautta ei voi pitää onnistumisena millään mittarilla, mutta ehdoton minimitavoite – Mestareiden liigan paikka – kuitenkin toteutui.

Tähän kauteen lähdetään Manchesterissa kovin odotuksin. Guardiola on saanut rakentaa joukkuettaan rauhassa, ja varsinkin puolustukseen on hankittu melkoinen liuta huippunimiä. Viime kuussa Tottenhamin 3-0 lukemin murskannut City käytti tuossa ottelussa mielenkiintoista kolmen topparin muodostelmaa, joka tuntui toimivan erinomaisesti. Nähtäväksi jää, ottaako Pep saman taktiikan tänäänkin käyttöön.

City on niin kova joukkue, että Brightonilla pitää kiirettä takuuvarmasti. Tulivoimaa löytyy vierasjoukkueen riveistä niin paljon, että uskallamme sijoittaa rahat Citylle tasoituksella -1. Aguero, Silva ja Gabriel Jesus toimikoot tässä perusteina.