Veikkauskioski

Vihjeet Ranskan avointen miesten finaaliin – kaatuuko Nadal?

tennis_vedonlyöntivihjeet_2017

Rafael Nadalin riemukulku Ranskan avoimissa 2017 on ollut melkoista katseltavaa. Mies ei ole hävinnyt turnauksessa vielä erääkään, ja semifinaali Dominic Thiemiä vastaan oli sekin lopulta läpihuutojuttu, kun espanjalainen hassutteli kolmannen erän voittoon näytöslukemin 6-0. Pysäyttääkö Nadalia enää kukaan? Yksi mies siihen voi pystyä: Stan “The Man” Wawrinka, joka asettuu huomenna sunnuntaina verkon toiselle puolelle. Lue vedonlyöntivihjeemme Ranskan avointen miesten finaaliin alta!

Ennakkoasetelmat Ranskan avointen finaaliin 2017

Kuten sanottua, Rafael Nadalin tie finaaliin oli vuorattu palmunlehvin, eikä espanjalaisen ole tarvinnut vielä näyttää parastaan. Finaalivastustaja Stan Wawrinkan on sen sijaan saanut tehdä täyden päivätyön, jotta finaalipaikka heltisi.

ranskan_avoimet_finaali_vihjeetViimeisenä kantona Wawrinkan kaskessa oli Andy Murray. Miehet kävivät perjantaina melkoisen kamppailun, joka ratkesi vasta viidennessä erässä, jossa Wawrinka murskasi lopulta Murrayn 6-1, vaikka Murraylla oli jo neljännen erän katkaisupelissä paikka voittaa ottelu. Vahvaa henkistä kanttia Wawrinkalta, ja mies sai varmasti lisää itseluottamusta välierävoitostaan.

Olisiko tässä yksi Wawrinkan aseista Nadalia vastaan? Vaikka jaloissa saattaakin Stanilla painaa hieman Rafaa enemmän, niin kovemmat pelit valmistavat kuitenkin aina paremmin tiukkaan finaalitaistoon kuin helpot voitot kolmessa erässä.

Vedonlyöntivihjeet sunnuntain otteluun

Tilastojen tarkastelu on aina vedonlyönnin näkökulmasta mielenkiintoista puuhaa, mutta tällä kertaa silmiään sai hieraista oikein kunnolla. Rafael Nadalin tilastot Ranskan avoimista kautta aikain puhuvat puolestaan: mies on pelannut 80 ottelua, joista hän on hävinnyt ainoastaan kaksi! Käsittämätön tilasto, johon ei riitä vastineeksi edes Wawrinkan kova saldo Grand Slam -finaaleista, joita hän on sinne selvittyään vienyt nimiinsä kolme peräjälkeen (2014 vs. Djokovic, 2015 vs. Nadal ja 2016 vs Djokovic).

Vedonlyöntivihjeet tähän otteluun lähtevät Nadalin selkeästä voitosta. Wawrinka tekee huomattavasti Nadalia enemmän helppoja virheitä, jotka maksavat takuuvarmasti tämän matsin, mikäli parannusta ei ole parissa yössä tullut. Tasoitusveto lienee se kaikkein fiksuin vihje tähän finaaliotteluun, ja tasoituksen suuruuden voi valita oman rohkeutensa mukaan. Me taidamme tyytyä pelitasoitukseen 6 : 0, josta saa NordicBetiltä hyvän pitkävedon kertoimen, 1.70.