Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet NHL:n yön otteluihin 13.11.

nhl-vihjeet_13_11

NHL-vinkkimme osuivat viime viikolla melko mukavasti, ja tänäkin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä näyttää olevan tarjolla pari hyvää kohdetta. NHL:ää on pelattu nyt joukkueesta riippuen noin 17 kierroksen verran, joten voimasuhteet alkavat hiljalleen olla paremmin selvillä. NHL kun on tunnettu siitä, että tasoerot ovat pieniä ja voivat muuttua parin pelaajan hankkimisen myötä nopeastikin. Lue vedonlyöntivihjeet kahteen NHL-peliin 13.11. alta!

NHL-vihje: Los Angeles Kings – San Jose Sharks

Tässä ottelussa kohtaavat kaksi joukkuetta, joiden kausi on lähtenyt käyntiin mainiosti – näin siitä huolimatta, että asiantuntijat odottivat molempien jäävän tällä kaudella nuorempiensa jalkoihin.

Kotijoukkue Los Angeles Kings saattaa olla jopa koko liigan kovakuntoisin nippu juuri nyt; se pitää hallussaan läntisen konferenssin kakkossijaa St. Louis Bluesin jälkeen, mutta on pelannut 2 ottelua Bluesia vähemmän. San Jose Sharks on samassa konferenssissa sijalla 6, vaikka onkin pelannut tällä kaudella vasta 15 ottelua.

Vihje:

Molemmat joukkueet ovat vahvasti under-painotteisia, joten alle 5.5 maalin veto houkuttaa. Tartutaan silti mieluummin kotivoittoon Moneyline-vetona, jolla mahdolliset pienimaaliset tasapelit saattavat vielä kääntyä voitoksi. Kerroin tälle on 1.70, joka on erinomainen ottaen huomioon LA Kingsin alkukauden otteet kotikaukalossa: 5 suoraa voittoa, 2 jatkoaikatappiota ja vain 1 suora tappio.

NHL-vihje: Chicago Blackhawks – New Jersey Devils

vinkit_nhl_kierrosIllan toinen NHL-vihjeemme menee Chicago Blackhawksin ja New Jersey Devilsin väliseen otteluun, jossa vierasjoukkue jahtaa tärkeitä pisteitä taistelussa itäisen konferenssin kärkisijoista. Devilsin kausi on ollut erinomainen, ja vieraissa se on yksi NHL:n parhaista joukkueista. Chicago on puolestaan aloittanut kautensa hieman takerrellen ja majailee tällä hetkellä playoffs-viivan tuntumassa.

Tähän otteluun pätevät hieman samat sanat kuin edelliseenkin: kentällä nähdään usein vähämaaliset joukkueet. Toisaalta tässä matsissa on hieman selkeämpi vire-ero kuin edellisessä, sillä Devilsin peli on kulkenut aivan eri malliin kuin Chicagolla. Edellinen peli oli silti molemmille aika hankala, sillä Devils voitti heikon Panthersin kotonaan vain 2-1, ja Chicago päihitti surkean Hurricanesin vasta jatkoajan jälkeen.

Vihje:

Molemmilla oli viime pelissä vaikeuksia, joten parannettavaa riittää puolin ja toisin. Chicagolla on kasassa kova joukkue, mutta peli ei tunnu asettuvan uomiinsa. Tasainen ottelu on luvassa, ja peli voi kääntyä lopulta kummalle tahansa. Tähän nähden Devilsin ML-vieraskerroin 2.75 on ehdottomasti pelaamisen arvoinen.