Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet Mestareiden liigan karsintaotteluihin

mestareiden_liigan_karsinnat
Jalkapallovuosi alkaa olla siinä vaiheessa, että suurimpien Euroopan pääsarjojen, kuten Valioliigan, La Ligan ja Bundesliigan alku lähestyy. Sarjojen alkuun on kuitenkin aikaa vielä joitakin viikkoja, joten innokkaimpien fanien on vielä tyydyttävä Mestareiden liigan karsintaotteluihin tai harjoitusotteluihin, joita suurseurat pelaavat juuri nyt ahkerasti. Tänään tiistaina ja huomenna keskiviikkona on jälleen tarjolla laatukattaus jalkapalloa; lue vedonlyöntivihjeet Mestareiden liigan karsintoihin alta.

Vihjeet Mestareiden liigan karsintaotteluun Ajax – PAOK

Hollannin ylpeys Ajax aloittaa omat Mestareiden liigan karsinnat suoraan kolmannelta kierrokselta, jossa Ajaxia vastaan asettuu kreikkalainen PAOK. Myös PAOK selvisi Kreikan maapisteiden ansiosta suoraan kolmannelle kierrokselle, joten kyseessä on molemmille joukkueelle alkavan kauden ensimmäisen kilpailullinen ottelu.

Harjoituskaudella sekä Ajax että PAOK ovat ehtineet pelata joitakin otteluita – jälkimmäinen useampia, koska Kreikan liigan alku on Hollannin liigaa lähempänä. PAOK onkin todennäköisesti hieman Ajaxia valmiimpi tässä vaiheessa kautta, sillä kreikkalaiset ovat pelanneet viisi ystävyysottelua Ajaxin kahta vastaan. PAOK on ollut pelaamissaan harjoituspeleissä myös todella hyvä: tuloksena on muun muassa voitto Club Brüggestä ja Eredivisie-joukkue Twentestä. Kreikkalaisia ei siis kannata aliarvioida lainkaan; PAOK on kova joukkue, joka voi laittaa Ajaxin ahtaalle.

Vedonlyöntivihjeemme Mestareiden liigan karsintaotteluun Ajax – PAOK on vierasjoukkueen voitto tasurivarmistuksella. PAOK saa aivan liian korkeat kertoimet tässä vaiheessa kautta, ja PAOK + 1 kertoimella 2.25 maistuu oikein hyvin pienellä panoksella.

vedonlyöntivihjeet_mestarien_liiga

Vihjeet Mestareiden liigan karsintaotteluuun BATE Borisov – Dundalk

Toinen vedonlyöntivihjeemme tämän päivän Mestareiden liigan karsintoihin on BATE Borisovin kahden maalin voitto irlantilaisesta Dundalkista. BATE esitti viime kierroksella todella vahvoja otteita Seinäjoen jalkapallokerhoa vastaan, eikä SJK:lla ollut otteluparissa sanansijaan vieraissa tai kotona, vaikka peli Seinäjoella lopulta tasapeliin päättyikin. BATE vaikutti olevan kovassa iskuss jo tässä vaiheessa kautta, eikä ylimielisyydestä heikompaa vastustajaa vastaan näkynyt jälkeäkään.

Dundalkin selviäminen näinkin pitkälle Mestareiden liigan karsinnoissa on varmasti unelmien täyttymys irlantilaisille jo itsessään. Kyseessä on kutakuinkin SJK:n tasoinen nippu, joten BATE:lla ei todennäköisesti ole minkäänlaisia ongelmia raivata tieltään myös irlantilaisjoukkuetta. BATE Borisov -1 kertoimella 2.35 toteutuu arviomme mukaan useammin kuin 50 % ajasta. Keskikokoinen panos tähän.