Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet maanantain jalkapallopeleihin

veikkausliigavihjeet_pitkaveto

Edellinen Veikkausliigan kierros ei mennyt meidän osaltamme putkeen, kun molemmat vihjaamamme joukkueet jäivät lopulta tasapeliin, vaikka paikkoja olikin voittoon enemmän kuin riittäävästi. Nyt on aika laittaa uutta matoa koukkuun Veikkausliigan ja Valioliigan maanantain otteluiden osalta. Veikkausliigan mestaruustaistelu kun käy edelleen todella kuumana, ja Valioliigassa on luvassa todellinen herkkupala, Liverpool – Manchester United. Lue vedonlyöntivihjeet maanantain jalkapallopeleihin alta.

Veikkausliigavihjeet: FC Lahti – MIFK

Nyt on tarjolla todellinen herkkupala FC Lahden ja MIFK:n väliseen otteluun, jossa vierasjoukkueella on korkeammat panokset kuin koskaan aiemmin seuran historiassa. Voittamalla tämän pelin IFK Mariehamn olisi yhden voiton päässä seurahistoriansa ensimmäisestä Veikkausliigan mestaruudesta, joka toisi huiman rahavirran pienen seuran kassaan. Ensimmäisenä kantona kaskessa on kuitenkin FC Lahti.

FC Lahti toi oman panoksensa mestaruustaistoon jo edelliskierroksella, kun se pakotti SJK:n tasapeliin Seinäjoella. Lahden peli kulkee nyt paineettomana paremmin kuin koskaan aiemmin tällä kaudella, ja lahtelaisten kotivoitosta tarjottava 3.75 on räikeä ylikerroin. Vaikka IFK Mariehamn on sarjan paras vierasjoukkue, ei sen tulisi olla läheskään näin suuri suosikki vieraissa – ei vaikka motivaatio onkin maarianhaminalaisten puolella. FC Lahti näytti jo edelliskierroksella pelaavansa edelleen tosissaan, joten tartumme tähän lahjaan 6 / 10 panosyksiköllä. Tässä on maanantain paras vedonlyöntivihje.

Veikkausliigavihjeet: HIFK – KuPS

Toinen maanantain Veikkausliigavihjeemme on otteluun HIFK – KuPS. Tässäkin ottelussa vain toisella joukkueella on panosta, mutta tällä kertaa kyseessä on kotijoukkue. Helsingin IFK taistelee suorasta säilymisestä FC Interin kanssa kynsin ja hampain. Joukkueiden välillä on vain kaksi pistettä ennen kahta viimeistä ottelua, joten tiukaksi menee – Inter kun kohtaa viimeisessä pelissään heikon PK-35 Vantaan.

Vaikka HIFK onkin varmasti motivoituneempi näistä kahdesta joukkueesta, on se kuitenkin materiaaliltaan KuPS:aa huonompi. HIFK on onnistunut voittamaan 15 kotiottelustaan tällä kaudlella vain 5, ja sen pistesaldo kotipeleistä on liigan toisiksi huonoin, 17. Verrattaessa tätä lukemaa KuPS:n vieraspistesaldoon 16, saadaan ottelusta lähes tulkoon tasabuukki. Tasurille tarjotaan pitkävedon kerrointa 4.10, joka on liikaa. 3 / 10 yksikkö tähän.

Valioliigavihjeet: Liverpool – Manchester United

jalkapallovedonlyonti_vihjeetTästä ei juuri Valioliigafutis parane. Liverpool kohtaa maanantain jännitysnäytelmässä Anfieldilla Manchester Unitedin. Jo neljä voittoa peräkkäin saalistanut Liverpool lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Jose Mourinhon ManU:a ei kannata aliarvioida. Edellisessä pelissä “punaiset paholaiset” jäivät tosin kotitasuriin Stokea vastaan, vaikka paikkoja riitti useampaankin maaliin. Mourinhon mukaan peli olikin ManU:n tämän kauden paras.

Liverpool on mielestämme selkeähkö suosikki tähän otteluun, mutta kotikerroin 2.20 ei houkuta pelaamaan. Mourinho on sen verran kokenut kettu, että tuolla kertoimella emme hänen joukkueitaan vastaan vetoa lyö. Molemmat tekevät maalin -vedon kerroin on kuitenkin monella sivustolla hyvinkin pelattava – Liverpool kun ei ole pitänyt maaliaan puhtaana tällä kaudella vielä kertaakaan. 1.75 kerroin oikeuttaa 5 / 10 panosyksikön pitkävetoon.