Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet Liigaan keskiviikolle

keskiviikon_lätkävihjeet

Keskiviikon Liiga-kierrokselle lähdetään nyt hieman pidemmän huilin jälkeen, joten toivotaan tämän näkyvän nopeina jalkoina ja mielikuvituksellisena hyökkäyspelinä. Turku ja Jyväskylä vetävät tällä hetkellä Liigassa muuta joukkoa perässään TPS:n ja JYP:n muodossa, mutta kausi on vasta nuori ja kaikki avoinna. Tänään pelataan kaksi ottelua, joihin voit lukea vedonlyöntivihjeet alta.

Liiga-vihje: Ässät – Kärpät

Porin Ässät on aloittanut kautensa erinomaisesti, ja peli on kulkenut varsinkin kotikaukalossa mainiosti. Ässien neljä kotiottelua ovat tuoneet peräti 11 pistettä, sillä joukkue on voittanut peleistä kolme varsinaisella peliajalla ja yhden jatkoajan jälkeen. Vieraissa on ollut hieman hankalampaa, mutta tuloksena silti tässä vaiheessa 17 pistettä ja Liigan 6. sija, vaikka Ässillä on vielä rästiottelukin pelattavanaan.

Kärppien kausi on ollut oikeastaan aika samankaltainen Ässien kanssa: Raksilassa peli kulkee, vieraissa on vielä parannettavaa. 10 ottelua on tuottanut Kärpille kuusi suoraa voittoa ja yhden jatkoaikatappion, joista pistesaldona 19 ja sijoituksena 4.

Vihje:

Ässät kaatoi viime kierroksella KooKoon vieraissa, Kärpät puolestaan voitti Ilveksen niukasti kotonaan. Esimerkiksi NordicBetillä Kärpät on nostettu tässä pelissä lieväksi suosikiksi, mutta meidän arviomme tukee kotiedun turvin Ässiä. 2.60 on hyvä kerroin kotivoitolle pitkävedossa, joten se kannattaa ottaa kiinni.

Liiga-vihje: HPK – Lukko

liiga_vinkit_keskiviikkoLiigan huonoimpiin kotijoukkueisiin alkukaudella kuulunut HPK saa vieraakseen Rauman Lukon, joka on ollut yksi alkukauden kovimmista vierasjoukkueista. Edelliskierroksella Lukko onnistui hakemaan pisteet kivikovan TPS:n kotihallista voittolaukauksilla, kun taas HPK sai jälleen palata kotiin pisteittä hävittyään JYP:lle vieraissa 4-1.

Jos kauden alun veikkauksia katsotaan, niin HPK:n pitäisi olla tässä pelissä suosikki. Nyt saattaa kuitenkin olla aika viilata näitä odotuksia hämeenlinnalaisten suhteen hieman alakanttiin, koska heikot otteet ovat takuulla vaikuttaneet jo joukkueen itseluottamukseenkin.

Vihje:

Lukolla on nyt loistovire päällä ja henki kohdallaan. Kaikki tuntuvat tekevän matsista toiseen juuri sen tarvittavan ekstramäärän hommia, jotta ottelut kääntyvät raumalaisten voitoiksi. HPK ei päästä vatavasti maaleja, joten tasoituksella ei tällä kertaa vierasvoittoa kokeilla, mutta suoran voiton kerroin 2.60 maistuu kyllä hyvin.