Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet jalkapallon ystävyysotteluihin

Tällä viikolla pelataan todella mielenkiintoinen maaottelukierros, jossa haetaan jo osittain asetelmia kesän EM-kisoihin Ranskassa. Kisajoukkueista tulessa ovat muun muassa kisaisäntä Ranska, Ruotsi, Turkki, Islanti, Espanja ja Italia, joten jännittäviä otteluita on luvassa roppakaupalla. Veikkauskioski katsasti parhaat vedonlyöntivihjeet jalkapallon ystävyysotteluihin, jotta tiedät, mihin rahasi sijoittaa.

Vedonlyöntivihjeitä pitkävetoon ja tulosvetoon

Kuten aina jalkapallon ollessa kyseessä, tarjolla on todella laaja valikoima kohteita ja kertoimia niin pitkävetoon, tulosvetoon kuin muihinkin suosittuihin pelimuotoihin. Alta löydät Veikkauskioskin arviot parhaista kertoimista ja kohteista kahteen viikon tärkeimmistä otteluista.

Hollanti – Ranska

vedonlyonti_jalkapallo_ranska

Peseekö Hollanti kasvojaan perjantaina?

Hollannin EM-karsinnat olivat todellinen fiasko. Joukkue jäi ulos kisoista selviämättä edes jatkokarsintoihin, ja maassa on menossa todellinen futiskriisi. Ranska selvisi kotikisoihinsa luonnollisesti ilman karsintoja isännän oikeudella. Joukkue puhkuu varmasti näyttöhaluja ennen kisoja: moni pelaaja haluaa esittää parastaan varmistaakseen paikkansa avauskokoonpanossa, kun kisat potkaistaan käyntiin.

Kaikki puoltaa siis Ranskan voittoa, vai puoltaako? Veikkauskioski ei pidä Ranskan joukkuetta yhtä suuressa arvossa kuin monet vedonvälittäjät, joiden vieraskertoimet Ranskalle Hollantia vastaan pyörivät kahden tuntumassa, kun Hollannille annetaan jopa neljä hipoavia kertoimia. Vain kuusi kuukautta aiemmin olisi ollut mahdoton ajatus, että Hollannin kotivoitosta Ranskaa vastaan voisi saada rahansa takaisin nelinkertaisena. Emme usko voimasuhteiden muuttuneen näin paljon, vaan Hollanti on edelleen Hollanti kaikesta huolimatta. 3.8 on ylikerroin kotijoukkueelle.

Veikkauskioskin pitkävetovihjeet:

Hollanti kertoimella 3.8
Tasapeli / Hollanti puoliaikavedossa kertoimella 9.00
Hollanti / Hollanti puoliaikavedossa kertoimella 6.50

Saksa – Englanti

muller_saksa_veikkaus

Mülleriltä odotetaan maaleja

Saksa ja Englanti kohtaavat lauantai-illan myöhäisottelussa, jota ehtii vielä hyvin väijymään Puola – Suomi -matsin jälkeen. Molemmat joukkueet voittivat EM-karsintalohkonsa helposti, ja Englanti jopa suvereenisti menettämättä pistettäkään. Nyt pisteitä ei ole jaossa, mutta ottelu on kuitenkin molemmille todella tärkeä EM-kisoja 2016 ajatellen.

Saksan otteluissa – ja varsinkin ystävyysotteluissa – nähdään usein paljon maaleja. Yleensä enemmän maaleja tekee Saksa, mutta myös vastustajat ovat viime aikoina onnistuneet ohittamaan Manuel Neuerin Saksan maalilla useampaan kertaan. Lähdemmekin hakemaan tulosvetoon hyviä kertoimia runsasmaalisilla lopputuloksilla, vaikka Roy Hodgsonin Englanti lähteekin peleihin yleensä puolustuksen kautta. Hodgson kuitenkin tietää, ettei Englanti voi Saksaa vastaan vain puolustaa, sillä hallitseva maailmanmestari onnistuu suurella todennäköisyydellä maalinteossa kotonaan ainakin pari kertaa.

Veikkauskioskin tulosvetovihjeet:

2 -2 kertoimella 19.00
3 – 2 kertoimella 31.00
4 – 2 kertoimella 65.00