Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet jääkiekon SM-liigaan 8.10. – TPS lyö HPK:n

sm_liiga_jaakiekkovedonlyonti

Jääkiekon SM-liigan pelitahti on todella nopea, ja pelejä tuntuu olevan lähes joka päivä. Eipä siinä mitään, Veikkauskioskin lätkäfanit ottavat näin kattavan otteluohjelman riemuiten vastaan. Samalla se tarkoittaa sitä, että hyvää pelattavaa löytyy melkeinpä joka päivä, jos vain jaksaa seurata SM-liigan otteluita ahkerasti. Ja mehän jaksamme.

Lue vedonlyöntivihjeemme lauantain Liiga-kierrokselle alta, ja nappaa ylikerroin mielenkiintoiseen peliin HPK – TPS. Jos rakastat vedonlyöntiä nimenomaan kotimaisesta jääkiekosta, suosittelemme näiden vihjeiden hyödyntämistä NordicBetillä – sivustolla, joka tarjoaa aina vedonlyöntibonuksia lätkävetoihin.

Jääkiekkoliigan alkukausi ei ole juuri yllätyksiä tarjonnut

Liiga 2016 / 2017 on alkanut melkoisen odotetulla tavalla, sillä sarjataulukon kärkisijoilla keikkuvat odotetut nimet, Tappara ja TPS. Pienenä yllätyksenä monet pitävät Kärppien heikkoa alkukautta, mutta toisaalta joukkueelle ennustettiin vaikeaa Liiga-kautta monessa lähteessä –mukaan lukien Veikkauskioskilla.

Liiga vaikuttaa odotetusti myös todella tasaiselta, eikä monen maalin voittoja ole kaudella 2016 / 2017 juuri nähty. Monet pelit tuntuvat myös venyvän jatkoajalle, joten ristien hakeminen tasaisiin peleihin on tuottanut aika mukavasti voittoa alkukaudella. Tänään Veikkauskioskin vedonlyöntivihje jääkiekon SM-liigaan sisältää kuitenkin suoran voiton.

Vedonlyöntivihjeet otteluun HPK – TPS

vedonlyontivihjeet_liiga_2017Tämän lauantain ehkäpä mielenkiintoisin kamppailu käydään Hämeenlinnassa, jossa kohtaavat HPK ja TPS. Ennustimme ennen kauden alkua HPK:lle yllättävän vahvaa kautta, eikä joukkue ole pelannut lainkaan huonosti. 12 pistettä 8 pelistä on kohtalaisen hyvä saldo, mutta parannettavaakin toki on. Suoria voittoja joukkueella on nimittäin vasta yksi. Nyt HPK:n vieraaksi saapuu toinen sarjan parhaista joukkueista, TPS.

TPS:n peli ei näyttänyt aivan ensimmäisissä peleissä vielä kovinkaan valmiilta, mutta viime otteluissa joukkueelta on nähty jo aika laadukasta kiekkoa. Edellisessä ottelussaan turkulaiset kaatoivat SaiPan selvästi 2 – 5. TPS voitti myös muun mussa kaikki CHL-alkulohkonsa pelit.

Yksi asia puhuu erityisesti TPS:n puolesta tässä ottelussa. HPK on vienyt kolme edellistä peliään jatkoajalle, ja voittanut niistä kaikki, mutta hiljalleen moinen tahti alkaa varmasti painaa pelaajien jaloissa. Normaalisti pitäisimme tätä peliä HPK:n kotikaukalossa aika lailla tasabuukkina, mutta TPS:n parantunut peli ja HPK:n jatkuvat tasapelit kääntävät vaa’an vierasjoukkueen puolelle. Pitkävedon kertoimet yli 2.30 ovat mielestämme pelaamisen arvoisia, panosta varovaisesti 4 / 10 yksikköä.