Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet ja ennakko Stadin Derbyyn

stadin_derby_vedonlyöntivihjeet

Nyt on taas se aika, kun Veikkausliigakatsomot täyttyvät Helsingissä ääriään myöten täyteen ja kaupunki hengittää jalkapalloa jokaisella solullaan. Stadin Derby, eli Helsingin jalkapalloklubin ja HIFK:n välienselvittely, on noussut nopeasti Veikkausliigan suurimmaksi otteluksi. Peli on myyty loppuun joka kerta, kun se on pelattu, eikä muutosta asiaan ole tänäänkään luvassa – Sonera Stadiumilla on kirjoitushetkellä enää vajaa sata vapaata paikkaa, jotka myydään portilta satavarmasti. Lue vedonlyöntivihjeet ja ennakko Stadin Derbyyn alta, ennen kuin suuntaat Töölöön punainen tai sinivalkoinen huivi kaulassa!

Helsingin IFK nyt Antti Muurisen hellässä huomassa

veikkausliiga_antti_muurinenHIFK:n kausi on ollut todella kivikkoinen, ja joukkue on majaillut putoamisviivan huonommalla puolella lähes koko kauden ajan. Seuran johto veti tästä muutamaa viikkoa aiemmin omat johtopäätöksensä ja teki kovan ratkaisun: HIFK:n Veikkausliigaan nostanut Jani Honkavaara sai lähteä ja tilalle palkattiin entinen Suomen maajoukkueen ja Helsingin jalkapalloklubin päävalmentaja Antti Muurinen. HIFK vahvisti rivejään myös toisella ennen HJK:ta ja maajoukkuetta edustaneella konkarilla, kun keskikenttämies Mika Väyrynen liittyi joukkueen riveihin loppukaudeksi.

Muurinen on viettänyt edellisvuodet eläkkeellä, mutta mies näytti heti, etteivät valmennustaidot ole kadonneet minnekään. Muurisen kuuluisan “seksifutiksen” vahvuuden sai kokea viime sunnuntaina sarjan kärjessä keikkunut IFK Mariehamn, joka hävisi stadin punaisille kotonaan käsittämättömästi 2 – 5. Muurisen käsittelyssä täysin varjojen mailla tämän kauden seikkaillut kärkimies Pekka Sihvola löysi vihdoin maalijyvänsä – hattutemppu karisti varmasti suurimmat nisäkkäät Sihvolankin harteilta. Samalla HIFK nousi pois karsijan paikalta jättäen kyseisen kunnian turkulaiselle FC Interille.

Eurokentiltä pudonnut HJK sai vihdoin kaivattua vahvistusta

rafinha_hjkHJK:lle edellinen viikko oli todella raskas. Joukkue putosi katkerasi Eurooppa liigasta hävittyään kotonaan IFK Göteborgille 0 – 2. Varamiehisenä otteluun lähtenyt HJK ei yltänyt pelissä läheskään parhaimpaansa, vaan ruotsalaiset menivät lopulta jatkoon melko ansaitusti.

Tämän pelin jälkeen HJK on kuitenkin vahvistunut kahdella paluumuuttajalla, jotka helpottavat joukkueen tilannetta huomattavasti. Klubi sai Genkistä takaisin huipputason laiturin ja laitapakin, kun brassikonkari Rafinha teki paluun sinivalkoisiin. Lisäksi Norjan Moldeen kesken viime kauden siirtynyt nuori laitapakki Roni Peiponen saapui helpottamaan joukkueen laitapakkitilannetta.

HJK ei saanut juuri huoahtaa europettymyksen jälkeen, sillä viime sunnuntaina Klubi pelasi jo FC Lahtea vastaan. Tuloksena oli 2 – 2 -tasapeli, mutta joukkueen esitys oli kuitenkin toiveita herättävä: pelaajat näyttivät motivoituneilta näyttämään, että he ovat parempia kuin IFK Göteborg -pelistä voisi päätellä. Klubi hallitsi peliä Lahtea vastaan mielinmäärin, mutta nuoren maalivahdin Markus Uusitalon musta päivä ja hyökkääjien tehottomuus vei joukkueelta voiton.

Vedonlyöntivihjeet Stadin Derbyyn

Veikkauskioskin jalkapalloasiantuntijat ovat löytäneet Stadin Derbyyn yhden erinomaiseen pelikohteen. Vedonlyöntivihjeemme Stadin Derbyyn on panostaa alle 2.5 maaliin. Kertoimenlaskijat tuntuvat ylireagoineen Antti Muurisen saapumiseen ja joukkueiden viimeisimpien pelien tuloksiin huomattavasti. Derby on aina aivan erilainen peli kuin muut, ja Muurinen vanhan kettuna tietää sen. HIFK on penkittänyt monia taitopelaajiaan fyysisesti vahvempien pelaajien edeltä, ja joukkueen puolustuslinjassa nähdään peräti neljä topparia.

Antti lähtee puolustamaan ja voi hyvinkin onnistua ottaen huomioon HJK:n hyökkäyksen kuivan kauden. Kerroin 2.10 alle 2.5 maalin ottelulle on loistava pelikohde, johon panostamme 10 / 10.