Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet Formula ykkösiin – Miten käy Venäjän osakilpailussa?

sotsh_f1_gp
Formula ykköset ovat jälleen vauhdissa tänä viikonloppuna yhden viikon tauon jälkeen. Nyt formulasirkus rantautuu Venäjälle, jossa kisataan MM-sarjan neljäs osakilpailu. Sotshissa ajettava kisa käydään tänä vuonna siis keväällä, vaikka Venäjällä on aiempina vuosina ajettukin myöhemmin syksyllä. Ensimmäiset osakilpailut ovat menneet tiukasti Mercedeksen Nico Rosbergin komennossa, mutta miten käy tällä kertaa? Lue vedonlyöntivihjeemme Formula ykkösten Venäjän osakilpailuun alta.

Sotshin GP ajetaan vasta kolmatta kertaa

Sotshin GP on yksi uusimmista lisäyksistä Formula ykkösten MM-sarjaan. Kuuluisaan olympiakylään rakennettu rata on yksi sarjan pisimmistä, ja sen pitkillä suorilla hyvällä moottorilla varustetut autot ovat etulyöntiasemassa. Vuosina 2014 ja 2015 voitto meni samalle miehelle, kun Merceksen Lewis Hamilton onnistui voittamaan molemmat kilpailut.

Hamilton lähtee ykkössuosikkina myös tämän viikonlopun osakilpailuun, mutta kauden alussa mestariksi veikattu britti on saanut huomata, että tallikaveri Rosberg ei luovuta helpolla. Rosberg on ottanut kuljettajien MM-sarjassa jo 36 pisteen johdon, ja hän on samalla noussut ykkössuosikiksi voittamaan maailmanmestaruuden tänä vuonna. Rosbergin MM-sarjan voitosta saat tällä hetkellä kertoimen 1.70, kun taas Hamiltonin kerroin on noussut jo 2.4:ään.

Vedonlyöntivihjeet Venäjän osakilpailuun

Veikkauskioskilla me uskomme, että Venäjän osakilpailu tarjoaa hyvän mahdollisuuden kokeilla Lewis Hamiltonin pelaamista. Kaikki tietävät brittimaailmanmestarin ajotaidot, ja miehellä on todella hyviä kokemuksia Sotshin GP:stä kahdelta edelliseltä vuodelta. Vedonlyöntivihjeemme pitkävetoon Sotshin osakilpailun voittajasta on siis Lewis Hamilton kertoimella 2.25.

Vedonlyöntivihjeet kuljettajien MM-sarjaan

formula_1_hamiltonNico Rosberg on ajanut tähän mennessä erinomaisesti, mutta puheet mestaruudesta ovat täysin ennenaikaisia – joskin Mercedeksen mestaruus jo melko varmalta. Tallin autot ovat olleet odotetun ylivoimaisia ensimmäisissä osakilpailuissa, eivätkä muut tallit pysty vastaamaan Mersujen menoon tälläkään kaudella.

Kuljettajien puolella kisa käydään siis suurella varmuudella Lewis Hamiltonin ja Nico Rosbergin välillä. Vedonlyöntitoimistot ovat reagoineet ensimmäisten kisojen tuloksiin todella vahvasti, ja kauden alun kertoimet ovat kääntyneet päälaelleen. Emme kuitenkaan usko voimasuhteiden muuttuneen näin radikaalisti. Toki Rosbergin pistejohto on tällä hetkellä suurehko, mutta pitkän kauden aikana yksikin keskeytys tuo Hamiltonin nopeasti mukaan mestaruustaisteluun. Iskemme siis Venäjän GP:n voittajavedon lisäksi Hamiltonille vedon myös koko sarjan voitosta kertoimella 2.40.