Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet EM-kisoihin: Wales – Belgia

vetovihjeet_wales_em
Jalkapallon EM-kisat ovat nyt edenneet puolivälierävaiheeseen asti, ja kisoissa on nähty uskomaton määrä huippujännittäviä otteluita. Yllätyksiltäkään ei ole turnauksen aikana vältytty, ja jonkinlaisena yllätyksenä voi pitää sitä, että Wales on onnistunut raivaamaan tiensä näin pitkälle. Tasaisesti suorittanut Wales on elänyt Gareth Balen yksilösuorituksista ja vahvasta joukkuepelistään, jonka ansiosta saarelaisia on ollut todella hankala kaataa. Nyt Walesia vastaan asettuu kuitenkin tähänastisen EM-urakan kovin vastustaja, Belgia, joka murskasi Unkarin edellisessä pudotuspeliottelussaan peräti 4-0. Lue vedonlyöntivihjeemme otteluun Wales – Belgia alta.

Oliko lohko B täyttä huumoria?

Wales selviytyi alkulohkostaan jatkoon lohkovoittajana voitettuaan avausottelussaan Slovakian, hävittyään Englannille ja voitettuaan viimeisessä pelissä alistuneen Venäjän 3-0. Lohkovoitto on tietysti kova suoritus, mutta jälkikäteen ajateltuna voidaan todeta, ettei lohko B todellakaan ollut kisojen kovimmasta päästä. Lohkokolmosena jatkanut Slovakia kaatui Saksan käsittelyssä helposti ja lohkokakkonen Englanti sai lähteä kotimatkalle Islannin nöyryyttämänä.

Wales sen sijaan onnistui kaatamaan ensimmäisessä pudotuspeliottelussaan Pohjois-Irlannin, mutta saavutusta ei voi pitää kovin kovana. Pohjois-Irlanti saalisti lohkovaiheessa vain yhden voiton Ukrainasta, mikä riitti lopulta hädin tuskin jatkopaikkaan. Onkin aika kysyä, oliko lohko B loppujen lopuksi kisojen heikoin?

Kovavireinen Belgia on liikaa Walesille

em_2016_vedonlyöntiBelgia hävisi ensimmäisen ottelunsa Italialle, mutta sen jälkeen keski-eurooppalaiset ovat saaneet pelinsä kulkemaan. Irlanti kaatui puhtaasti 3-0, Ruotsi lopulta 1-0 ja Unkari peräti 4-0. Kolmeen viimeiseen peliin Belgia on siis tehnyt 8 maalia päästämättä yhtäkään. Kova saldo, kun vastassa on ollut joukkueita, joita ei varsinaisesti voi pitää juurikaan Walesia heikompina, jos lainkaan.

Belgia uhkuu itseluottamusta, ja maan hyökkäyspään pelaajat saivat Unkaria vastaan tililleen tärkeitä onnistumisia, jotka voivat kantaa pitkälle. Belgialaiset tuntuivat myös olevan huomattavasti Unkarin pelaajia kovemmassa fyysisessä kunnossa, ja joukkueella riitti juoksuvoimaa aivan pelin loppuun asti.

Vedonlyöntivihjeemme otteluun Wales – Belgia

Lähdemme panostamaan tähän otteluun pitkävedon kautta. Belgialle tarjotaan juuri nyt selkeää ylikerrointa, noin 1.75 pelintarjoajasta riippuen. Laitamme siis kupongille selkeä kakkosen ja panostamme tähän kohteeseen suurella panoksella. Belgia on aivan liian tasokas joukkue Walesille, jonka kieltämättä komea kisaurakka tulee päätökseensä puolivälierävaiheessa. Belgia voi puolestaan edetä miten pitkälle tahansa.