Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet EM-kisoihin: Ranska – Islanti

ranska_em_2016_vihjeet
EM-kisojen isäntämaa Ranskan kannattajat hykertelivät varmasti tyytyväisinä katsellessaan Englannin ja Islannin välistä pudotuspeliottelua, jossa haettiin Ranskalle vastustajaa puolivälieriin. Kisojen suurin yllättäjä Islanti teki Englannista täysin aseettoman, ja voitti pelin lopulta ansaitusti 2-1. Vaikka tulos on todella kova, ajattelevat ranskalaiset varmasti Islannin olevan heille pelkkä suupala matkalla kohti välieräottelua vahvempaa vastustajaa vastaan. Liian nopeasti ranskalaistenkaan ei kannata kuitenkaan ryhtyä voitonjuhliin, sillä Islanti on osoittanut pystyvänsä pelaamaan korkealla tasolla. Lue vedonlyöntivihjeet otteluun Ranska – Islanti alta.

Kuinka hyvä Ranska oikein on?

Ranskalta odotettiin – ja odotetaan – kotikisoissaan paljon. Isäntämaa onkin pelannut kelvollisesti, mutta mitään jalkapallon juhlaa ei Ranskan otteluissa ole vielä nähty. Joukkue on voittanut neljästä ottelustaan kolme, mutta se ei ole vielä kohdannut yhtään varsinaista huippujoukkuetta.

Ensimmäisessä pudotuspeliottelussa Ranska pelasi Irlantia vastaan. Ottelu alkoi Ranskan kannalta pahimmalla mahdollisella tavalla, kun Irlanti siirtyi johtoon rangaistuspotkumaalilla. Ranska onnistui kuitenkin lopulta iskemään tarvittavat kaksi maalia toisella jaksolla, kun kohti maalikuninkuutta porskuttavan Antoine Griezmannin maalijyvä löytyi. Jatkopaikka siis heltisi, mutta ranskalaiskannattajien huoli joukkueen todellisesta tasosta on perusteltua: Saksa, Italia ja Belgia vaikuttavat kaikki Ranskaa kovemmilta joukkueilta juuri nyt.

Islanti voi haastaa isännät tosissaan

islanti_em_2016Islanti on pelannut huikeat EM-kisat. Reilun 300 000 asukkaan saarivaltio on näyttänyt, ettei koolla ole jalkapallokentilläkään väliä. Joukkue on sisäistänyt päävalmentaja Erik Hamrenin opit täydellisesti, ja se pelaa täydellisesti omilla vahvuuksillaan.

Islannin etuna Ranskaa vastaan on myös se, että islantilaiset voivat lähteä otteluun paineettomasti – toisin kuin isäntämaa, jolle tappio olisi pahimman luokan nöyryytys. Islanti on ylittänyt kaikki odotukset, ja fanit palkitsevat joukkueensa varmasti, vaikka Ranska takoisi taululle millaiset lukemat. Vapautuneesti pelaava Islanti voikin olla Ranskalle yllättävän kova vastustaja.

Vedonlyöntivihjeemme otteluun Ranska – Islanti

Vedonlyöntivihjeemme otteluun Ranska – Islanti on selkeä: vierasjoukkueen kertoimet ovat edelleen liian korkeat. Kertoimenlaskijoilta tuntuu menneen ohi, kuinka paljon eurooppalainen maajoukkuejalkapallo on viime vuosina tasoittunut. Pienemmät maat ovat huomattavasti lähempänä ns. suurmaiden tasoa, ja vaikka Ranska on pelissä suosikki, on Islannillakin täydet mahdollisuudet jatkoon. Kerroin 9.50 on yksinkertaisesti ylikerroin ja ansaitse muutaman panosyksikön kokoisen vedon.