Veikkauskioski

Vedonlyönti Rion olympialaisista 2016, lue veikkausvihjeemme

rio_2016_vedonlyönti
Rion olympialaiset Brasiliassa ovat herättäneet suurta kohua jo pitkään ennen kisojen alkua, mutta tässä artikkelissa emme noita ongelmia lähde sen suuremmin purkamaan. Kaikki varmasti tuntevat olympialaisten ongelmat jo perinpohjin, emmekä me varmasti siihen aiheeseen pysty uutta näkökulmaa tuomaan. Vedonlyönti Rion olympialaisista 2016 on sen sijaan meidän alaamme, ja tässä artikkelissa pääset lukemaan muutamia mielestämme parhaita veikkausvihjeitä Rion olympialaisiin.

Vedonlyönti Rion olympialaisista 2016 on jo käynnissä

Ensimmäiset kertoimet Rion olympialajeihin julkaistiin joitakin päiviä sitten. Toisin kuin esimerkiksi jalkapallon arvokisoissa, olympialaisissa vedonlyönti jätetään yleensä aika lailla viime tippaan. Varsinkin yksilölajeissa on tärkeää tietää, mikä osallistujien – sekä suosikkien että haastajien – päivän kunto oikein onkaan. Asiat voivat muuttua nopeasti, joten vedonlyönti Rion olympialaisista 2016 kannattaa jättää niin lähelle tapahtuman alkua kuin mahdollista.

Vedonlyöntivihjeet olympialaisiin: Yhdysvallat yli 101.5 mitalia

vedonlyöntivihjeet_olympialaisetEnsimmäinen vihjeemme Rion olympialaisiin 2016 on mitaliveto, jossa uskomme Yhdysvaltain joukkueen onnistuvan saalistamaan kisoissa yli 101.5 mitalia. Tälle kohteelle tarjotaan jopa 1.80 kertoimia kansainvälisillä vedonvälittäjillä, mikä on mielestämme liikaa. Venäläisatleetit eivät ole tänä vuonna häiritsemässä toisen suurmaan mitalijahtia, joten uskomme Yhdysvaltojen ylittävän 101.5 mitalin rajan suurella varmuudella. Kaksissa edellisissä olympialaisissa raja on mennyt rikki komeasti (103 ja 110 mitalia). Lähdemme hakemaan voittoa tästä kohteesta suurella panoksella.

Vedonlyöntivihjeet olympialaisiin: Justin Gatlin 100 metrin voittoon

Toinen vedonlyöntivihjeemme olympialaisiin keskittyy yhteen kisojen kiinnostavimmista lajeista. Kyseessä on tietenkin miesten 100 metriä, johon Usain Bolt lähtee ennakkosuosikkina. Justin Gatlin on hänen ykköshaastajansa, ja uskommekin yhdysvaltalaisen pystyvän päihittämään kilpakumppaninsa. Bolt on kyllä huippuvireessä, mutta hänen kohdallaan loukkaantumisen riski on sen verran suuri, että Gatlinin 3.00 on mielestämme selkeähkö ylikerroin. Pienehkö panos tähän.

Vedonlyöntivihjeet olympialaisiin: Yhdysvallat 4 x 100 metrin viestin voittoon

Viimeinen olympiavihjeemme tässä vaiheessa on sekin yhdysvaltaisten menestykseen pohjaava. Tässä tapauksessa uskomme Team USA:n pystyvän viestivoittoon miesten 4 x 100 metrin viestissä. Jamaika on ykkössuosikki, mutta yhdysvaltalaisjoukkueesta löytyy tasaisuutta, joka voi hyvinkin ratkaista Riossa voittajan. Yksikin loukkaantuminen olisi kova takaisku Jamaikalle. Pienehkö panos kertoimella 3.00.