Veikkauskioski

Valioliigavinkit lauantaille – Burnleyn kautta voittoon

Valioliigassa pelataan tänään lähestulkoon täysi ottelukierros maaottelutauon jälkeen, ja luvassa on paljon hyviä vedonlyöntikohteita. Kirjoitimme jo aiemmin tänään tarkemmin Pohjois-Lontoon derbystä Arsenal – Tottenham, joten jätetään tuo matsi tästä artikkelista sivuun ja nostetaan sen sijaan esiin kolme muuta mielenkiintoista ottelua. Lue lauantain Valioliigavinkit alta!

Valioliiga-vihje: Burnley – Swansea City

Burnley on kuin vaivihkaa pelannut loistavan alkukauden ja noussut sarjataulukossa peräti viidenneksi asti. Se on kerännyt 11 ottelustaan 19 pistettä, eli saman saldon kuin Liverpool ja Arsenal. Pisteet eivät myöskään ole tulleet onnenkantamoisilla, vaan The Clarets on ollut todella vahva erityisesti puolustuksessa.

Swansean kausi on ollut kaikkea muuta kuin hyvä tähän asti. Walesilaiset ovat hävinnee nyt kolme ottelua peräjälkeen, eikä kurimukselle näy loppua. Meidän papereissamme Swansea on nyt putoajasuosikki numero 1. Kyllä, ennen Palacea.

Vihje:

Burnleyn kotivoitosta saa yli 2.00 meneviä pitkävetokertoimia, jotka on napattava lapulle. Tässä on päivän varma, jonka kautta alla olevat vinkit voi pelata, jos haluaa riskeerata hieman.

Valioliiga-vihje: Crystal Place – Everton

valioliigan-vihjeet-kierros-12Crystal Palacen tilastot eivät kovin hyvältä näytä: 11 ottelua, 1 voitto, 1 tasapeli ja saldona 4 pistettä. Tarkastellaan kuitenkin mieluummin Hodgsonin miehistön otteita edellisetlä viideltä kierrokselta, joista saldo on hieman lohdullisempi 1-1-3. Kurssi osoittaa siis ylöspäin, vaikka ei vielä kovin jyrkästi.

Everton potki pihalle Ronald Koemanin ja sai uskonsa takaisin. Joukkueen peli on silti kaukana valmiista, ja omiin menee maaleja aivan liikaa. Hieno nousu voittoon Watfordia vastaan nosti Evertonin pois putoamisviivan alapuolelta.

Vihje:

Eihän tällä kaudella pitäisi Evertonin puolesta pelata, mutta kertoimet ovat yksinkertaisesti aivan pielessä. Tämä voi päättyä miten vain, joten vieraskerroin 3.40 maistuu.

Valioliiga-vihje: Leicester City – Manchester City

Viimeinen vinkkimme on riskihaku “Cityjen” väliseen kamppailuun Leicester – Manchester. Kaikki varmasti tietävät, kuinka vahvasti Pep Guardiolan City on pelannut tällä kaudella, joten hulluahan se olisi sitä vastaan pelata, eikö?

Vihje:

Ei ehkä sittenkään. Leicester on yksi vahvassa nousussa olevista joukkueista Valioliigassa, eikä se ole hävinnyt kuuteen otteluun kenellekään. Vastahyökkäysjoukkue voi hyvinkin haavoittaa Cityä – ja napata hyvällä tuurilla kolmekin pistettä. Suoran voiton kerroin 9.50 houkuttaa kokeilemaan.