Veikkauskioski

Valioliigavihjeet – lue ennakkomme Manchesterin derbyyn

valioliigavihjeet_manu_manc

Valioliiga 2016 – 2017 on alkanut odotetusti. Sarjan kärjessä keikkuvat kolmen pelatun ottelukierroksen jälkeen kolme sarjan kovinta joukkuetta: Chelsea, Manchester United ja Manchester City. Kaikki kolme ovat aloittaneet kautensa puhtaalla pelillä, mutta asiaan saadaan huomenna lauantaina muutos. Luvassa on Valioliigakauden 2016 – 2017 tähän mennessä jännittävin ottelu, Manchesterin derby. Lue ennakkomme tähän jättiläisten kohtaamiseen alta ja hyödynnä Valioliigavihjeemme.

Valioliigaennakko: Manchester United – Manchester City

Viime kaudella flopannut Manchester United on ollut yksi talvikauden mielenkiintoisimmista tapauksista. Legendaarisen Jose Mourinhon managerikseen palkannut United on napannut siirtomarkkinoilta itselleen valtavia vonkaleita. Esimerkiksi Zlatan Ibrahimovic ja Paul Pogba ovat sellaisia nimiä, jotka kelpaisivat joka ikiselle Valioliigajoukkueelle. Ensin mainittu on myös lunastanut odotuksia heti kauden alussa: Zlatan on tehnyt kolmessa pelissä yhtä monta maalia ja jäänyt maaleitta vasta kerran, 1-0-voitossa Hullia vastaan.

ennakko_valioliigaManchester City nappasi sekin ruoriinsa kovan managerinimen, kun Josep “Pep” Guardiola vaihtoi Bayern Münchenin käskijästä manchesterilaisten johtohahmoksi. Näin ollen Manchesterin derbyssä kohtaavat ehkäpä kaksi maailman kovinta valmentajaa juuri nyt. Luvassa on siis todella mielenkiintoinen ottelu myös taktisilta elementeiltään.

Guardiolan City on pelannut positiivista, hyökkäävää jalkapalloa, joka on uponnut katsojiin. Joukkue on tehnyt jokaisessa matsissa vähintään kaksi maalia, mutta omissa on kuitenkin soinut joka kerta vähintään kertaalleen. Joukkueen tärkeimpiä miehiä ovat olleet Sergio Aguero sekä uusi hankinta Nolito, joka on iskenyt kolmessa pelissä kahdesti maalipuiden väliin ja syöttänyt lisäksi yhden maalin.

Vedonlyöntivihjeet Manchesterin derbyyn

Ainoa tärkeämpi loukkaantumisuutinen ennen Manchesterin derbyä on Sergio Agueron poissaolo Cityn riveistä. Mies kärsii itse asiassa samalla myös pelikieltoa sikailtuaan ottelussa West Hamia vastaan. Nähtäväksi jää, kuka korvaa Agueron – yksi mahdollinen nimi on nuori Kelechi Iheanacho. Cityn hyökkäyspeliin tämä poissaolo vaikuttaa joka tapauksessa suuresti, ja se on otettava huomioon myös vedonlyönnissä.

Vedonlyöntivihjeemme Manchesterin derbyyn on lähteä hakemaan pienellä riskillä suurempaa kerrointa “kotivoitolle” eli Unitedille. Uskomme Mourinhon miehistön olevan askeleen Cityä edellä ja pystyvän kaivamaan tarvittavan maalin tai kaksi ottelun kuluessa. Avausjakso on kuitenkin todennäköisesti vielä tunnustelevaa, joten vihjaamme peliin puoliaika- / lopputulosvetoa X / 1 kertoimella 5.50. Panos kannattaa pitää pienehkönä, me iskemme sisään 2 / 10 panosyksikköä.