Veikkauskioski

Valioliigavedonlyönti: riskitön live-veto Manchester Cityn peleihin

riskitön_veto_mancity
Jos olet Englannin Valioliigan ystävä, sinulla on nyt erinomainen mahdollisuus napata itsellesi riskitön veto panostaessasi suosikkiliigaasi. Tunnettu vedonlyöntisivusto Betsafe ja Valioliigassa neljäntenä oleva Manchester City ovat nimittäin solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä jokainen Manchester Cityn ottelu muuttuu Betsafella juhlapäiväksi. Panostamalla vähintään 25 euroa mihin tahansa Manchester Cityn otteluun Betsafella, saat automaattisesti itsellesi 10 euron riskittömän live-vedon!

Englannin Valioliigassa muhii jättiyllätys

Englannin Valioliiga alkaa hiljalleen lähestyä loppuaan, ja sarjataulukon kärjessä komeilee edelleen yllätysnimi. Leicester City on tekemässä todellista suuryllätystä, sillä se on repinyt jo seitsemän pisteen kaulan kakkossijalla majailevaan Tottenham Hotspursiin.

Molemmilla kärkijoukkueilla on vielä kuusi ottelua pelaamatta, joten täysin taputeltu Leicester Cityn mestaruus ei toki ole. Vedonlyöntikertoimien valossa Leicester City on kuitenkin suursuosikki: Leicesterin mestaruudelle tarjotaan juuri nyt kerrointa 1.30, kun kakkossuosikki Tottenhamin kerroin on 6.50:n tuntumassa.

Kovaa taistelua Mestareiden liiga -paikoista

valioliigavedonlyönti_cityKärkikaksikon ulkopuolella käydään kovaa taistelua paikoista ensi kauden Mestareiden liigaan. Valioliigan kolme parasta joukkuetta saavat suoran paikan Mestareiden liigan lohkovaiheessa, ja vielä neljänneksi sijoittunutkin joukkue pääsee mukaan kilpailun karsintoihin.

Panosta siis riittää mestaruustaistelun ulkopuolellakin. Tällä hetkellä kolmannessa sijassa on kiinni Arsenal, mutta Manchesterin joukkueet City ja United ovat edelleen iskuetäisyydellä. Cityn ero Arsenaliin on vain neljä pistettä, Unitedin puolestaan viisi.

Riskitön live-veto Betsafelta jokaiseen Cityn otteluun

Nauti Valioliigan loppuhuipennuksta parhaalla mahdollisella tavalla lunastamalla riskitön live-veto vaikka jokaiseen jäljellä olevista Manchester Cityn -otteluista. Saat riskittömän vedon Betsafelta, kunhan panostat otteluun vähintään 25 euroa joko pitkävedossa, tulosvedossa tai muissa pelimuodoissa.

Ensimmäisen vedon kohdalla ei ole merkitystä, pelaatko livenä vai ennen ottelua, mutta itse riskitön veto on tarjolla nimenomaan live-vedonlyöntiin. Kun olet lyönyt 25 euron vetosi, avaa Cityn ottelun live-vedonlyönti ja valitse pelikohde vähintään kertoimella 1.50. Vetoa lyödessäsi sinun tulee laittaa rasti riskittömän vedon valintaruutuun vetokupongilla, jotta Betsafe tietää sinun haluavan käyttää nimenomaan riskitöntä vetoasi. Siinä se. Voit lyödä 10 euron vetosi haluamaasi kohteeseen ja siirtyä jännittämään, mikä joukkueista nappaa viimeisen Mestareiden liiga -paikan itselleen!