Veikkauskioski

Valioliigassa mainio vetovinkki – tasoitusvedolla Evertonia

valioliiga_vedonlyonti_vihje

Manchester United ei ole tällä kaudella vielä päässyt odotettuun vireeseen. Moni odotti sen pahimman vaiheen olevan ohi viimeistään 4 – 0 -kotivoitolla Feyenoordista Eurooppa-liigassa, mutta ManU ei tälläkään kertaa onnistunut jatkamaan virettään seuraavassa ottelussa, jossa umpisurkea West Ham haki tasapelipisteen Old Traffordilta. Nyt vuorossa on vaikea ja tärkeä ottelu Evertonia vastaan vieraissa. Voitolla ManU olisi vielä hyvin europaikkataistelussa mukana – tappiolla ero viidentenä olevaan Tottenhamiin kasvaisi jo 7 pisteeseen, kun ottelumäärät tänään tasaantuvat.

Everton ei ole kotonaan vielä hävinnyt kertaakaan

Evertonin kausi on ollut ehkäpä hieman odotettua parempi. Hieman heikentyneen liverpoolilaisjoukkueen vire on ollut alkukaudesta mainio, ja joukkue keikkuu tällä hetkellä 8. sijalla – vain pisteen Manchester Unitedia perässä. Mitään erityistä juhlaa Evertonin peli ei kuitenkaan ole viime aikoina ollut, ja tuloksena on ollut monia tasureita, kuten muutama viikko takaperin kotona sarjajumbo Swanseaa vastaan. Tästä huolimatta Evertonin kotisaldo on edelleen hyvää luokkaa. Kuudesta kotipelistään Everton on voittanut kolme ja pelannut kolme tasan, joten Goodison Parkilla joukkue on edelleen voittamaton Valioliigassa 2016 / 17.

Tasuri West Hamia vastaan, murskavoitto West Hamia vastaan

valio_vinkitManchester Unitedin kaksi viimeistä ottelua antavat hieman ristiriitaisen kuvan siitä, millaisessa vireessä joukkue oikein onkaan. Epävarmassa vireessä, ehkäpä. Kuten sanottua, Eurooppa-liigan murskavoiton jälkeen ManU hyytyi Valioliigassa tasuriin West Hamia vastaan kotonaan. Tästä kolme päivää myöhemmin vastassa oli jälleen West Ham –tällä kertaa Liigacupissa ja tälläkin kertaa kotikentällä. Tässä pelissä manchesterilaiset murskasivat vastustajansa 4 – 1. Sano tästä nyt sitten jotain.

Valioliigan vedonlyöntivinkki sunnuntaille

Veikkauskioskin asiantuntijoiden mielestä pitkävedon kertoimet ovat tässä ottelussa aivan vinksallaan. Manchester United on nostettu vieraskentällä suursuosikiksi, kun kotijoukkueelle tarjotaan jopa 4.20 kertoimia! Tähän tilaisuuteen on ehdottomasti tartuttava, ei ManU:n paria murskavoittoa heikommista voi vielä ehdottomana merkkinä pelin parantumisesta pitää.

Koska Evertonkaan ei ole suuremmin vakuuttanut viime peleissään, suosittelemme suoran voiton sijaan ehkä ennemmin tasoitusvetoa Everton +1, jolloin tasurikin riittää vetovoittojen nappaamiseen. Tälle vedolle saa pitkävedossa kertoimen 1.80, joka riittää helposti suurempaankin panostukseen.