Veikkauskioski

Valioliigan vinkit viikonlopulle – pari hyvää ideaa pitkävetoon

valioliiga-pitkäveto

Keskiviikon riskialttiista Valioliiga-vinkeistämme osui yksi, joten pelikassa jäi komeasti plussan puolelle. Eihän tässä siis ole muuta tehtävissä kuin syöksyä suin päin seuraavien matsien pariin. Kaikki 20 Valioliiga-joukkuetta ovat tulessa 2.-3. joulukuuta, joten nyt kelpaa käpertyä kotisohvalle nauttimaan brittifutiksesta! Lue vinkit alta.

Valioliiga-vihje: Leicester – Burnley

Kauden 2015 mestari Leicester jatkaa nousuaan kohti kärkikahinoita. ”Ketut” voittivat edellisessä kotiottelussaan Tottenhamin lukemin 2-0 ja löytyvät nyt sarjataulukosta sijalta 9.

Burnleyn sijoitus Valioliigassa on tällä hetkellä lähes sensaatiomaisesti kuudes, vain pisteen perässä Liverpoolia. Joukkue haki tärkeän vierasvoiton Bournemouthista edellisellä kierroksella ja jatkaa niukkojen voittojen ottamista silloin kun tarve vaatii.

Vihje:

Burnley on ollut vieraissa huikea tällä kaudella: sen pistekeskiarvo on seitsemästä pelistä tasan kaksi. Tekisi mieli sanoa, että edellinen peli saattaa painaa jaloissa vierasjoukkueella, mutta pitkävedon kerroin 5.30 on mahdoton ohittaa. Leicester on kaikesta huolimatta ”vain” Leicester.

Valioliiga-vihje: Watford – Tottenham

Voi voi Tottenhamia. Loistava alkukausi näyttää kuivuvan nyt totaalisesti kasaan, ja europaikoille selviämisen on nyt olta tavoite numero yksi – pois lukien tietysti tämän kauden Mestareiden liiga. Valioliigassa Tottenhamilla on alla kolme ottelua ilman voittoa.

Watford on tämän kauden mielenkiintoisimpia joukkueita vikkelien hyökkäyspään pelaajiensa ansiosta. Sen pelityyli tuntuu sopivan paremmin vieraskentälle, josta joukkue on napsinut pisteitä lähes Burnleyn tahtiin.

Vihje:

Tottenham ottaa pallonhallinnan, eikä se ehkä ole hyvä idea. Watford iskee vastaan todella vaarallisesti, joten kotikerroin 5.20 on selvästi ylikerroin.

Valioliiga-vihje: Everton – Huddersfield

premier-league-vinkitWayne Rooney on palannut! Evertonin synkkääkin synkempi alkukausi sai tarvitsemansa piristysruiskeen, kun ikinuori kaljupää iski hattutempun 66 minuutissa. Nytkö aukesivat Väinön ja Evertonin padot ja patoumat?

Huddersfield on umpisurkea vierasjoukkue, joka lähtee tähän peliin reissun päältä Lontoosta, jossa Arsenal kieputti pikkuseuran kumoon 5-0. Riittääkö into nyt, kun säät kylmenevät ja pidot kovenevat?

Vihje:

Vastaus edelliseen kysymykseen taitaa olla tällä kertaa ”ei”. Kausi alkaa tulla siihen pisteeseen, jossa leveys ja kokemus näkyy. Otetaan hyvä kotikerroin 1.70 siis kiinni, jopa -1 on harkitsemisen arvoinen.