Veikkauskioski

Valioliigan viikonlopun tulosvetovihjeet – voittoputkelle jatkoa?

tulosveto_vinkit_valioliiga

Valioliigan kovimmat joukkueet palautuvat edelleen Mestareiden liigan otteluistaan, mutta tänään mennään taas liigan puolella. Luvassa on tuttuun tapaan täysi ottelukierros, ja tarjolla on taas mukavasti mielenkiintoista pelattavaa. Veikkauskioskin tavoitteena on nyt jatkaa omaa loistavaa tulosvetovihjeiden putkeaan, joka piteni entisestään torstain Eurooppa-liiga-kierroksella. Miten käy nyt? Lue Valioliigan viikonlopun tulosvetovihjeet alta!

Man City – Burnley

Man City järjesti huimat murskajaiset Stokea vastaan, mutta nyt on aika palata tavalliseen päiväjärjestykseen Valioliigassakin. Burnley on hyvä joukkue, joka pystyy laittamaan kampoihin kenelle tahansa, vaikka vieraissa nyt pelaakin. Silti Cityn pitäisi kyllä voittaa tämä peli yhdeksän kertaa kymmenestä.

Vihje:

Cityn suurten voittojen kertoimet ovat nyt pilvissä, joten pelataan markkinaa vastaan. Pienempi voitto tähän paikkaan maistuu varmasti Pepin suojateille todella hyvin, joten jo 1-0 tai 2-0 tilanteessa nähtäneen varmistelua. Otetaan lapulle nuo lukemat kertoimilla 13.00 ja 8.00.

Chelsea – Watford

Chelsean viime pelit eivät ole sujuneet kaikkein suotuisimpien tähtien alaisuudessa. Ensin tuli Valioliigassa shokkihoitoa, kun Crystal Palace voitti Lontoon derbyssä Chelsean 2-1. Sitten Mestareiden liigassakin saatiin tyytyä kotitasuriin, kun Roma ja Eden Hazard väänsivät Stamford Bridgeltä 3-3-lukemat.

Watfordilla on puolestaan menossa melkoisen hyvä jakso. Joukkue on kivunnut Valioliigassa jo sijalle 4, takanaan muun muassa juuri Chelsea. Edellisessä ottelussa Watford voitti Arsenalin kotonaan 2-1, vaikka oli jo tappiolla ensimmäisellä jaksolla. Jatkuuko vire?

Vihje:

Chelsea on nostettu tässä pelissä suursuosikiksi, mutta paineita alkaa olla. Tappio tästä, ja pienimuotoinen kriisi on valmis. Peli saattaa olla yllättävänkin tiukka, joten haetaan tulosvedossa ylikertoimet pois. Lapulle 2-1 (9.00), 1-1 (10.00) ja 1-2 (23.00).

Tottenham – Liverpool

valioliiga_vihjeet_kierros9Tottenham ja Liverpool ovat molemmat varmasti tyytyväisiä viikon europeleihinsä. Molemmat pelasivat Mestareiden liigassa vieraissa, ja tulokset jatkuivat hyvinä. Tottenham nappasi tärkeän vieraspisteen Santiago Bernabeulta, ja olisi voinut jopa voittaa. Liverpool taas järjesti melkoiset maalijuhlat Mariborin vieraana. Loppulukemat 0-7 tarkoittavat sitä, että Jürgen Kloppin suojatit onnistuivat sekä maalinteossa että puolustuksessa.

Vihje:

Liverpool tekee maaleja perinteisesti paljon, mutta puolustuksessa on ollut tekemistä. Tottenhamin kärjessä Harry Kane iskee maaleja liukuhihnalta. Suurimaalinen peli tulossa siis? Ei välttämättä, mutta kallistumme tässä Liverpoolin kannalle pitkävedon kertoimia vastaan. Tottenham ei ”kotonaan” tällä kaudella tule pärjäämään. Tulosvetoon: 1-2, 1-3, 0-1 (13.00 / 26.00 / 14.00).