Veikkauskioski

Valioliigan vedonlyöntivihjeet – näin löydät ylikertoimet

valioliigan_vedonlyöntivihjeet

Valioliigan vedonlyöntivihjeet ovat Veikkauskioskilla suuressa roolissa – rakastavathan niin monet suomalaiset jalkapallon ystävät nimenomaan Englannin Valioliigaa. Usein tähän liigaan on vaikea löytää vedonlyöntivinkkejä, joissa on kunnolla arvoa, mutta tänä vuonna asiat ovat toisin. Ylikertoimia tuntuu olevan tarjolla kierroksella kuin kierroksella, kunhan uskaltaa ottaa hieman enemmän riskiä vetojensa kanssa.

Lue alta, kuinka ylikertoimet Valioliigaan löytyvät parhaiten juuri nyt. Lisäksi tarjoilemme tämän päivän pitkävetovinkkimme illan otteluun Leicester – Manchester City, jotta artikkeli ei jää pelkäksi teorisoinniksi.

Valioliiga-vedonlyönnissä kannattaa nyt hakea yllätyksiä

Erot Valioliigan keskikastin ja kärjen välillä eivät tänä vuonna ole läheskään niin suuret kuin joinakin aiempina vuosina. Siitä kertoo jo sekin seikka, että yksikään kärkijoukkueista ei ole vielä noussut aivan omaan kastiinsa, vaan kaikilla on pelissään vielä ongelmia, jotka verottavat pisteitä heikompia vastaan. Hyvänä esimerkkinä tästä Liverpoolin viime viikon sulaminen Bournemouth AFC:n vieraana, vaikka joukkue oli pelin aikana johdossa sekä 0 – 2 että 1 – 3. Silti Bournemouth nousi lopussa vielä 4 – 3 -voittoon. Ei mitään dominanssia kärjessäkään siis, ainakaan vielä.

Tämä puolta edelleen Valioliiga-vedonlyönnissä yllätysten hakemista. Kertoimenlaskijat tuntevat arvostavan kärkijoukkueita edelleen aivan liikaa todelliseen tasoon nähden, ja varsinkin tasurien sekä tasoitusvetojen kertoimet ovat pitkävedossa usein kohdallaan. Viime viikolla osuimme esimerkiksi Evertoniin tasoitusvedolla ottelussa Manchester Unitedia vastaan, ja ottelun kulku osoitti mielestämme selvästi, että kyseessä oli ylikerroin. Tänään lauantaina lähdemme kokeilemaan samaa Leicesterin kautta.

Vetovihjeet otteluun Leicester – Manchester City

pep_vetovihjeet_cityLeicester City kruunattiin viime kaudella sensaatiomaisesti Valioliigan mestariksi. Tällä kaudella meno on kuitenkin ollut odotetusti paljon heikompaa: Leicester majailee hieman putoamisviivan yläpuolella.

Peli on kuitenkin ollut tahmeaa ainoastaan kotimaan kentillä, sillä Mestareiden liigassa Leicester varmisti lohkovoittonsa jo ennen viimeistä kierrosta. Viimeisessä pelissä tuli sitten turpaan Portolta rumasti, mutta sillähän ei merkitystä ollut. Tärkeimpänä pointtina tässä on se, että Leicesterissä on edelleen potentiaalia – se pitäisi vain saada lunastettua myös Valioliigassa.

Manchester Cityn vahva alkukausi sai kovan kolauksen, kun joukkue hävisi kotonaan Chelsealle viime lauantaina 1 – 3. Samalla Chelsea otti pienen kaulan sarjan kärkipaikalla muihin joukkueisiin, ja Man City putosi sijalle neljä. Mitään ei Manchesterissa ole toki vielä menetetty, mutta mitään dominanssia Pep Guardiolan City ei kentällä ole vielä esittänyt. Varsinkin puolustussuuntaan on vielä tekemistä.

Vetovihjeemme Leicester – Manchester City -otteluun on hakea joko tasuria kertoimella 4.10 tai varmista tasoitusvedolla Leicester +1. Jälkimmäisen kerroin on 2.20, ja itse näemme hieman enemmän arvoa tasurin kertoimessa. Molemmat ovat kuitenkin pelaamisen arvoisia.