Veikkauskioski

Valioliigan vedonlyöntivihjeet kaudelle 2016 / 2017

valioliiga_vedonlyönti_2016

Kohta se taas alkaa! Englannin Valioliiga on ehkäpä Suomessa eniten seurattu maailman jalkapalloliigoista, eikä suotta. Tässä liigassa on aina oma erityinen tunnelmansa, ja kaiken lisäksi sen seuraaminen onnistuu Suomessa helposti ja laadukkaasti maksukanavien tv-lähetysten kautta. Valioliiga kaudella 2016 / 2017 on tavallistakin jännittävämpi, sillä moni joukkue on vaihtanut manageria ja ollut muutenkin aktiivinen off-seasonin siirtomarkkinoilla. Lue Valioliigan vedonlyöntivihjeet kaudelle 2016 / 2017 alta ja iske kausivetosi sisään. Lisää veikkausvinkkejä on tietenkin tulossa läpi liigakauden.

Valioliigavihjeet 2016 / 2017– kuka vie mestaruuden?

Valioliigavihjeet 2016 / 2017 ovat mestaruuden kannalta hankalampaa veikattavaa kuin pitkään aikaan. Manchester United on ollut puhutuin Valioliigajoukkue ennen kauden alkua, sillä Alex Fergusonin aikakauden jälkeen rämpinyt jättiläinen palkkasi peräsimeensä Jose Mourinhon ja kentälle joukon huippuvahvistuksia, kuten Zlatan Ibrahimovicin. Monet pelaajat saivat myös lähteä, mukaan lukien Juan Mata, joka osasi varmasti pakata laukkunsa heti Mourinhon saavuttua – Mata kun ei ole yhdessäkään joukkueessa kuulunut Mourinhon suunnitelmiin.

vedonlyöntivihjeet_valioliiga_2017Ykkössuosikkina kauteen vedonlyöntikertoimien valossa lähtee kuitenkin Manchesterin toinen joukkue, City. City ei jäänyt juuri Unitedista jälkeen manageripelissä, sillä seura kaappasi Pep Guardiolan Bayernista itselleen. Guardiola on saanut tehdä työtään Baijerissa melkoisen rauhassa, sillä varteenotettavia haastajia mestaruustaistelussa ei ole ollut. Nyt luvassa on kuitenkin monta astetta kovempi paikka, sillä Englannin Valioliigasta ei kaudella 2016 / 2017 kilpailua puutu. Veikkauskioskin vihjetiimi ei usko Cityn olevan aivan kertoimiensa veroinen suosikki, sillä Guardiolalla mennee hetki saada joukkue iskuun. Pepin suosima pelitapa kun ei ole kaikkein helpoimmasta päästä.

Vedonlyöntivihjeemme Valioliigan mestariksi – Chelsea

Vedonlyöntivihjeemme kauden 2016 / 2017 mestarijoukkueeksi on ehkäpä hieman yllättäen Chelsea. Kertoimella 7.00 Chelsea on kuitenkin loistava pelikohde. Joukkue on kasattu todella tasapainoisesti, ja varsinkin sen puolustus ja keskikentän keskusta ovat todella kovaa luokkaa. Chelsea ei tule maaleja helpolla päästämään, mikä on tietenkin Valioliigan mestaruuden voittamsien kannalta elintärkeää.

Chelsean manageri Antonio Conte on myös nimi, joka ei kalpene Mourinholle ja Guardiolalle lainkaan. Päinvastoin, me uskomme Conten saavan joukkueensa iskuun muita nopeammin, ja alkukausi antanee Chelsealle etulyöntiaseman loppukauden mestaruustaisteluun. Otamme kiinni pitkävetokertoimen 7.00 isolla panoksella (8 / 10).