Veikkauskioski

Valioliigan tulosvetovihjeet viikonlopulle

vihjeet_valioliiga_2017

Nyt on aika tarkistaa Valioliigan tulosvetovihjeet viikonlopulle, sillä sarja on vihdoin palannut maajoukkuetauolta. Eilen ehdimme jo ennakoimaan hieman kierroksen suurinta ottelua, Liverpool – Manchester United, joten keskitytään nyt muihin viikonlopun matseihin. Parhaat pelikohteet löytyvät siis tällä viikolla mielestämme tulosvedosta, katso valintamme alta!

Valioliiga-vihje: Burnley – West Ham

Burnley on yksi Valioliiga-kauden suurimmista yllättäjistä tähän asti – ja West Ham yksi suurimmista pettymyksistä. Kotijoukkue on sarjataulukossa tällä hetkellä peräti kuudennella sijalla takanaan muun muassa Liverpool, vierasjoukkue taas majailee sijalla 15. Pisteissä mitattuna ero ei kuitenkaan ole valtava, vaan joukkueet erottaa vain 5 pistettä. Burnley haki viime kierroksella jälleen tärkeän vierasvoiton, nyt Evertonista. West Ham otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa Swanseasta.

Vihje:

Burnleyn puolustus on ollut tällä kaudella yksi Valioliigan parhaista. Itse asiassa Burnleyä vähemmän maaleja ovat päästäneet vain Manchesterin joukkueet. Hyökkäyspäässä ei tehoja aina synny, ja sama koskee myös vierasjoukkuetta. Luvassa on vähämaalinen peli, jossa kumpikaan tuskin maalinteossa onnistuu kahdesti. Lapulle siis tulokset 0-0, 1-0 ja 0-1, joille saa hyvä yhteiskertoimen yksittäisillä 5-7 kertoimilla NordicBetillä.

Valioliiga-vihje: Tottenham – Bournemouth

valioliigavinkit_viikonloppuTottenhamin kausi on ollut tähän mennessä täydellinen menestys, jos ei oteta huomioon yhtä epäkohtaa: kotikentältä ei tulosta tule. Sijaiskoti Wembleyllä on tällä kaudella osunut pahimpaan mahdolliseen saumaan, sillä Harry Kanen maalivireen siivittämänä Tottenham taistelee mestaruudesta. Edelliskierroksella Bournemouth pelasi maalittoman kotitasurin Leicesteriä vastaan, Tottenham taas voitti vieraissa Huddersfieldin 0-4.

Vihje:

Bournemouth antaa Tottenhamille nyt mahdollisuuden napata kauden ensimmäinen kotivoitto neljän vierasvoiton rinnalle. Kyseessä on nimittäin toistaiseksi Valioliigan huonoin vierailija. Tulosvetoon haetaan vähämaalista tulosta tähänkin, 2,1,0 – 0 lienee sopiva line.

Valioliiga-vihje: Watford – Arsenal

Viimeinen vihjeemme jaetaan iltaotteluun Watford – Arsenal, jossa nähdään edellisestä pelistä tuttu asetelma hieman lievempänä: Watford on ollut vieraissa yksi kauden parhaista, Arsenal puolestaan hakee vielä ensimmäistä vierasvoittoaan. Arsenalilla on allaan pari hyvää kotivoittoa Valioliigassa, Watford puolestaan nousi viime kierroksella tasapeliin WBA:n vieraana aivan lopussa.

Vihje:

Arsenal on nostettu hyvien otteidensa johdosta suursuosikiksi vieraissakin, ja paremmat tulosvetokertoimet löytyvät kotijoukkueen sarakkeesta. Hyviä peli-ideoita on useampikin, mutta itse valitsemme lapulle lukemat 1-0 (kerroin 16.00), 3-1 (35.00) ja 3-2 (30.00). Jos Wengerin joukkue voittaa jälleen, niin nyt alkavat olla maailmankirjat todella uudessa uskossa.